To je to što me zanima!

Trener Zvezde o Dinamu: Ta bi utakmica donijela jako puno pompe, možda bude 'klasiko'!

Prvo treba odraditi treće pretkolo, kako s naše, tako i sa strane protivnika. Trenutačno smo fokusirani na Šerif. Možda će se dogoditi 'klasiko' iz bivših vremena, kazao je trener Zvezde...
Vidi originalni članak

Koncentrirani smo na Šerif, prvo treba proći treći krug kvalifikacija, kazao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković nakon mogućnosti da u play-offu Lige prvaka beogradski klub igra protiv zagrebačkog Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako Crvena zvezda u 3. pretkolu pobijedi Šerif, a Dinamo poljsku Legiju, igrat će međusobno za ulazak u Ligu prvaka.

- Prvo treba odraditi treće pretkolo, kako s naše, tako i sa strane protivnika. Trenutačno smo fokusirani na Šerif. Možda će se dogoditi 'klasiko' iz bivših vremena. Bit će vremena pričati o tome - kazao je Stanković za klupsku stranicu.

- Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donijela bi mnogo pompe, moramo pričekati i vidjeti što će se događati u idućih sedam dana. Naš cilj je jasan, idemo dalje i samo o nama ovisi kakvi ćemo biti.

Šef stručnog stožera beogradskog kluba je naglasio kako su svi suparnici u play-offu iznimno jaki.

- Svi u play-offu su kvalitetni. Ne dolazi se slučajno do završnog koraka do Lige prvaka. Možda je moglo biti bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino mjerilo - zaključio je Stanković.

Zanimljivo, Dinamo je jedini i posljednji susret protiv srpskog kluba nakon neovisnosti Hrvatske imao 1997. godine protiv Partizana. Marić, Cvitanović, Viduka, Marić, Cvitanović, brojalica je koju su tih dana svi znali. Dinamo je tada slavio s 5-0.

Od hrvatskih klubova, Inter Zaprešić je 2005. godine izgubio od Zvezde s ukupnih 7-1, a 2000. godine Cibalia je iz Intertoto Kupa izbacila Obilić.

Ukoliko zaista dođe do susreta Dinama i Zvezde, čekaju nas vatreni susreti na Maksimiru i Marakani. 

Idi na 24sata

Komentari 279

  • antitovar 2 02.08.2021.

    Evo deskica,nap,mut,stringer,onaj koji sere,onaj koji kaki,lorenzo(sveti savo),beli orao,potparol,kontra mafije,al si masna i ostali slicni vama, ostvaruje vam se 30 godisnji san da vasa zvezda ponovo zaigra protiv najjaceg,najveceg i najboljeg Hrvatskog kluba ,Dinama iz Zagreba. Imali bute priliku gledati kako Dinamo gazi zvezdu ko plitak potok !😂😂😂😂😂😂😂

  • Danko_Bananko 02.08.2021.

    O čemu vi pričate. Zvezda neće proći Sheriff.

  • napiši 02.08.2021.

    Čim čim dalje tim tim bolje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare