To je to što me zanima!

Trenera Man. Uniteda pitali o Ronaldu, rekao jednu rečenicu

"Crveni vragovi" nanizali su treću pobjedu nakon stanke i zasjeli na četvrto mjesto Premiershipa golom Rashforda koji je zaspao na sastanak prije utakmice i kažnjen je klupom
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo na pretposljednji je dan 2022. godine potpisao najvrjedniji ugovor u povijesti nogometa i za 500 milijuna eura u dvije i pol godine bit će igrač saudijskog Al Nassra.

Dogodilo se to 38 dana nakon što se Manchester United na ružan način razišao s portugalskom zvijezdom koja je u TV intervju s Piersom Morganom iznijela prljavi veš i optužila vlasnike kluba. Razlaz je bio jedina opcija.

United je nakon Ronalda prodisao i na Staru godinu ostvario treću pobjedu bez primljenog gola. Slavljem kod Wolverhamptona probio se do četvrtog mjesta Premiershipa, a trener Erik ten Hag nije mogao izbjeći pitanje da komentira Ronaldov transfer na Bliski istok.

- Ne govorim o prošlosti, ajmo govoriti o budućnosti - bilo je sve što je rekao Nizozemac.

- Napravili smo dobar korak naprijed. Prvi put smo među četiri, ali to ne znači ništa jer je još puno toga ispred nas. Moramo ići utakmicu po utakmicu i doći u poziciju da nešto osvojimo - dodao je Ten Hag.

Marcus Rashford zabio je jedini gol i to nakon što je utakmicu počeo kao pričuva jer je, zamoslite, zaspao i zakasnio na stadion na sastanak prije utakmice. Uveo ga je na poluvremenu kod 0-0.

- Momčad ima neka pravila, pogreške se događaju. Razočaran sam što nisam igrao od početka, ali razumijem odluku. Sretan sam što smo pobijedili - rekao je Rashford.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MatijaKezele 01.01.2023.

    Pametan potez uniteda

  • Orfej 01.01.2023.

    Dobro su ga se riješili

Komentiraj...
Vidi sve komentare