Obavijesti

Sport

Komentari 2

Trenera Man. Uniteda pitali o Ronaldu, rekao jednu rečenicu

Trenera Man. Uniteda pitali o Ronaldu, rekao jednu rečenicu

"Crveni vragovi" nanizali su treću pobjedu nakon stanke i zasjeli na četvrto mjesto Premiershipa golom Rashforda koji je zaspao na sastanak prije utakmice i kažnjen je klupom

VIDEO

Cristiano Ronaldo na pretposljednji je dan 2022. godine potpisao najvrjedniji ugovor u povijesti nogometa i za 500 milijuna eura u dvije i pol godine bit će igrač saudijskog Al Nassra.

Dogodilo se to 38 dana nakon što se Manchester United na ružan način razišao s portugalskom zvijezdom koja je u TV intervju s Piersom Morganom iznijela prljavi veš i optužila vlasnike kluba. Razlaz je bio jedina opcija.

United je nakon Ronalda prodisao i na Staru godinu ostvario treću pobjedu bez primljenog gola. Slavljem kod Wolverhamptona probio se do četvrtog mjesta Premiershipa, a trener Erik ten Hag nije mogao izbjeći pitanje da komentira Ronaldov transfer na Bliski istok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne govorim o prošlosti, ajmo govoriti o budućnosti - bilo je sve što je rekao Nizozemac.

- Napravili smo dobar korak naprijed. Prvi put smo među četiri, ali to ne znači ništa jer je još puno toga ispred nas. Moramo ići utakmicu po utakmicu i doći u poziciju da nešto osvojimo - dodao je Ten Hag.

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Manchester United

Marcus Rashford zabio je jedini gol i to nakon što je utakmicu počeo kao pričuva jer je, zamoslite, zaspao i zakasnio na stadion na sastanak prije utakmice. Uveo ga je na poluvremenu kod 0-0.

- Momčad ima neka pravila, pogreške se događaju. Razočaran sam što nisam igrao od početka, ali razumijem odluku. Sretan sam što smo pobijedili - rekao je Rashford.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu