To je to što me zanima!

Trenerove slatke brige: Olmo, pazi se, Moro i Majer jurišaju

Otkad sam izjavio da trebamo još jednog napadača, već sam dobio 20 poziva! Želimo napadača, ali nećemo žuriti, rekao je Nenad Bjelica, kojeg veseli sjajna igra Nikole More i Lovra Majera
Vidi originalni članak

Tko piše da Ademi ide? Talijani? Ma mogu pisati što hoće, teško će on otići! A ako i dođe ta nemoralna ponuda, snaći ćemo se, rekao je Nenad Bjelica.

Dinamo je u Turskoj odradio trećinu priprema i nakon pobjede protiv Partizanija iz Tirane (2-1), svladao je Dinamo Dresden (1-0). Po jakoj kiši i vjetru gol je zabio Moro na asistenciju Baturine.

- Otkad sam izjavio da trebamo još jednog napadača, već sam dobio 20 poziva! Želimo napadača, ali nećemo žuriti. Nismo ni krenuli u konkretnije dogovore, tek je u ponedjeljak navečer otišao Budimir - rekao je Bjelica, kojeg muče loše vrijeme i ozljeda Ivana Šunjića.

Mladi veznjak ima probleme s pubičnom kosti, danas će preko Zagreba odletjeti za München na pregled.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Moro opet onaj stari

Ipak, Turska i Belek “modrima” donose puno više dobrih vijesti. Nikola Moro u dvije je utakmice zabio dva prelijepa gola, igra na zavidnoj razini. I svim silama napada pozicije koje su držali Olmo i Gojak.

- Pokazuje da je onaj stari, igra kao i prije ozljede - kaže Bjelica.

A vratio se i Lovro Majer nakon duge ozljede, protiv Nijemaca odigrao je kvalitetno 60 minuta, po gotovo nemogućim uvjetima pokušavao je vezati igru. Moro i Majer bit će velika pojačanja Dinama za drugi dio sezone.

Treneri kuglaju, igrači igraju PlayStation

Slobodno vrijeme igrači provode igrajući PlayStation ili spavajući. Nema ih po hotelu u večernjim satima.

Treneri vrijeme najčešće krate na kuglanju, gdje Nino Bule “školuje” ostatak stožera, a članovi uprave kartaju belot. Uvijek neizvjesno i - prilično glasno.

Dinamo i u najluksuznijem hotelu u Beleku ima povlašten status: jedini trenira i igra na najboljem terenu, ima zasebne prostorije za doručak, ručak i večeru. Dok se Dinamo Dresden, čak i Young Boysi, koji su preko Dinama ušli u Ligu prvaka, guraju u bifeu s ostatkom gostiju hotela.

Dinamo je - premium gost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DominikLivakovic1 15.01.2019.

    Moro je strašan igrač. Majer također. Vidi se da je "čist u glavi", nije otišao vanka nego se ostao razvijati u Dinamu. Bravo Majer.

  • MateCro 15.01.2019.

    Slatke brige 😉

  • 15.01.2019.

    Dobri su klinci

Komentiraj...
Vidi sve komentare