To je to što me zanima!

Trenerske promjene: Vieira u New Yorku, Moyes dobio otkaz

Nogomet se razvio, klub ima sjajnu bazu navijača, nalazi se u posebnom gradu koji dobro poznajem i sve je to prilika koju sam s veseljem prihvatio, kaže Patrick Vieira
Vidi originalni članak

Iako je ponedjeljak dan kada se obično u svijetu nogometa događa malo toga ili gotovo ništa u svijetu nogometa, poput danas kad su krenula reprezentativna okupljanja, neki su klubovi iskoristili stanku za promjene na mjestu trenera.

Patrick Vieira dobio je prvi pravi trenerski posao u američkom klubu New York Cityju četiri godine nakon što je završio igračku karijeru u Manchester Cityju, klubu u kojem se kalio kao trener vodeći mladi i rezervni sastav "građana".

- Oduševljen sam što sam dobio priliku voditi New York City. Nogomet se ovdje razvio, klub ima sjajnu bazu navijača, nalazi se u posebnom gradu koji dobro poznajem i sve je to prilika koju sam s veseljem objeručke prihvatio. Jedva čekam početi - rekao je Vieira.

Dok je Vieira posao dobio, David Moyes ga je izgubio. Bivši šef Manchester Uniteda više nije trener Real Sociedada nakon što je baskijski klub neuspješno krenuo u sezonu i nalazi se na 16. mjestu Primere. Skupa s njim otišao mu je i pomoćnik Billy McKinley. Novi trener Sociedada bit će Eusebio Sacristán, bivši trener Halilovićeve Barcelone B.

Talijan Andrea Stramaccioni, bivši trener Intera i Udinesea, prihvatio je posao u grčkom Panathinaikosu. Debi će imati u najtežoj mogućoj utakmici, derbiju protiv Olympiakosa u Ateni 21. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cucopljuco69 09.11.2015.

    https://www.njuskalo.hr/nogometni-dresovi/nogometni-dresovi-oglas-16116119?

  • Venucci 09.11.2015.

    kad krene krivo prvi na nisanu je trener

  • Gunersss_ 09.11.2015.

    Srusit jednostavno Wengera i postavit Henrya kao nasljednika Wengera,za pomocnike uzeti naravno Vieiru i Piresa,amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare