To je to što me zanima!

Treneru Hajduka Vučeviću fale 'liva noga' i 'desetka'

Do kraja tjedna očekujem barem tri do četiri prava pojačanja. Nije me strah jer u klubu znaju da nam pojačanja trebaju, kaže Goran Vučević
Vidi originalni članak

Jednim uhom "bijeli" pod Pohorjem pažljivo osluškuju vijesti sa Poljuda, gdje se još uvijek sklapa kostur momčadi za novu sezonu. U Hajduku su svjesni kako su u debelom zaostatku, no kako kaže trener Goran Vučević "bolje ikad nego nikad".
- Do kraja tjedna očekujem barem 3-4 prava pojačanja. Nije me strah jer u klubu znaju da nam pojačanja trebaju – tvrdi Vučević, koji ne izgleda nimalo razočaran što su propali pregovori sa njegovim "favoritom" Chiumienteom.
- U klubu znaju da nam fale "liva noga i desetka" i ako ne dođe Chiumiento, doći će netko drugi, Ibričić, Skoko...
Dario Jertec potpisao je ugovor s Hajdukom i već u četvrtak se priključuje pripremama. Vučević je dodao da je Mario Maloča svakog dana sve dalje od Hajduka.
Na Poljud je u četvrtak u pratnji oca Rade i menadžera Smrke doputovao Goran Slavkovski, koji je također blizu angažmana.
Jedina prepreka koja bi se mogla ispriječiti je obavezni liječnički pregled kod dr. Rakića.

HAJDUKU PONUĐEN MALIJSKI REPREZENTATIVAC
Hajduku je ponuđen reprezentativac Malija i član Djolibe Amadou Sidibe koji igra na poziciji lijevog bočnog igrača. Splićani na tom mjestu imaju samo dva igrača - mladog Ivana Strinića i Gorana Jozinovića.

LOŠI PROGNOZERI

Da bi gledanje utakmice Njemačka Turska učinili zanimljivijim, zainteresirani su na internoj kladionici uplatili po 10 eura. Na koncu je novac ostao u bubnju za utakmicu Španjolska - Rusija, jer pobjedu Njemačke 3:2 nije predvidio baš nitko.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare