To je to što me zanima!

Treneru Napolija ukrali su auto, a onda im je donio naslov. Evo kako su ga iznenadili na presici

Bio je omražena ličnost po dolasku u klub, a kroz dvije godine stvari su se promijenile za 180 stupnjeva. Navijači su mu tad nešto obećali, a ispunili su to prije njegova odlaska
Vidi originalni članak

Spalletti, vratit ćemo ti Pandu čim odeš iz kluba. Bio je to natpis na transparentu koji su izvjesili ultrasi Napolija prije dvije godine kao poruku treneru Lucianu Spallettiju (64).

Samo nekoliko mjeseci nakon što je preuzeo klub su mu ukrali automobil Fiat Pandu i 'ucijenili' ga spomenutim natpisom. A dvije godine kasnije, ispunili su obećanje.

Doduše, bilo je to djelomično, ali i ne zbog prvotne zamisli. Podsjetimo, Spalletti je donio Napoliju povijesni naslov nakon 30 godina posta i postao heroj Napulja, a odmah nakon proslave objavio je kako odlazi jer mu treba godina dana odmora od svega. A ultrasi su barem djelomično održali riječ kad se to dogodilo. Pojavili su se na konferenciji za novinare s istim transparentom. Stigli su s fantomkama na glavi i velikim paketom za Spalletija.

Onda je trener otvorio kutiju i prasnuo u smijeh kada je iz nje izvadio volan ukradenog automobila i dva CD-a koja su bila u automobilu kad je ostao bez njega. Potpisao je nakon toga priznanicu navijačima da su mu vratili Pandu. Nakon toga su nasmijani otišli i završili sve u najboljem raspoloženju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • area 62 07.06.2023.

    Dobra je Panda naročito za vinograd i ići u masline 😆🚗

  • Demokracija nasa 07.06.2023.

    Kazu da su I Maradoni ukrali auto u Napulju, I to doslo do vodje navijaca, u roku 24h Auto je bilo na istom mjestu sa kljucevima unutra, volio bih znati je li to istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare