To je to što me zanima!

Trening pospanih igrača počeo je neplaniranim tuširanjem...

Jutros su naši reprezentativci stigli u hotel tek u 5 ujutro, pa su mnogi spavali sve do ručka. Popodnevni trening odradili su svi osim Šime Vrsaljka, Andreja Kramarića i Nikole Kalinića koji su osjetili manje tegobe.
Vidi originalni članak

Popodnevni trening hrvatskih nogometaša započeo je tuširanjem! Kao da je netko naručio buđenje pospanih igrača, jer čim su izašli na travnjak stadiona u Roščinu, uključile su se prskalice i natjerali ih u bijeg. Oni brži i spretniji su uspjeli pobjeći, ali nekolicina neopreznih su lijepo ''pokisli'', prije svih Brozović, Vida, Pivarić, pa i zbornik Dalić... 

A da im je trebalo buđenje, trebalo je, u hotel su stigli jutros nešto iza 5 sati, tako da su uglavnom svi spavali do ručka, a neki su nastavili i nakon ručka, do polaska na popodnevni trening. 

Struka se razilazi oko mišljenja što je bolje, odspavati u gradu odigravanja utakmice i sutradan putovati natrag u bazu, ili pak odmah nakon utakmice sjesti u zrakoplov, pa putovati cijelu noć. Izbornik Dalić skloniji je drugoj opciji, tako je bilo nakon Nigerije, tako će biti i nakon Argentine, i nakon Islanda. Odmah nakon utakmice u zrakoplov, pa tek kad stignu u ''Šumsku rapsodiju'' u krevet. 

- Igrači u pravilu jako teško zaspu nakon utakmica, emocije i adrenalin još dugo rade pa su budni sve do 5-6 ujutro. Onda bi ih nakon sat – dva sna trebali buditi, pa bi tako izgubili i noć, i dan. Ovako su izgubili samo noć, spavali su do ručka i popodne smo normalno odradili trening – pojasnio je izbornik zadovoljan zbog pobjede te dodao kako mu je jedina želja da svi igrači ostanu zdravi. 

- Ima sitnijih problema, udaraca... ali za sada je sve u redu. Potrošili smo se, puno smo trčali, ali sve bi trebalo biti u redu za dan dva.  

Popodnevni trening preventivno su propustili Šime Vrsaljko i Andrej Kramarić koji su tijekom utakmice dobili udarce, dok je Nikola Kalinić dobio poštedu zbog boli u leđima. Svi ostali su normalno odradili regeneracijski trening, te započeli pripremu za ono što ih čeka u derbiju skupine protiv Argentine. 

- Sad smo u malo komotnijoj situaciji nego Argentina i to nam ostavlja prostora za neke taktičke varijante. Sigurno ćemo pripremiti i neka posebna rješenja za Argentinu, nećemo se braniti i tražiti bod, to nema svrhe. U pripremi će mi pomoći Nikola Jerkan koji ih je u živo gledao, kao i igrači koji poznaju protivničke igrače. Od danas je Ivan Rakitić moj pomoćni trener, on najbolje poznaje Messija, zna kako ga čuvati, što mu smeta... - zaključio je izbornik.

Poslušajte novu navjiačku himnu - Moja Croatia

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jarac68-d 17.06.2018.

    Kalinić je osjetio tegobe vjerojatno za stolom ....

  • ninorasic 17.06.2018.

    Jesam li ja jedini koji misli da smo sada u goroj situaciji nego da je argentina dobila 5-0.... Ovo nam je najgore nešto ako slučajno izgubimo ispadamo garant... Bolje bi bilo da je 🇦🇷 dobila

  • PanchoVida 17.06.2018.

    Ako ostanemo bez Vrsaljka, znači li to da igramo opet "naših" 3-5-2? To bi bilo odlično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare