To je to što me zanima!

Treninzi u Dugom Ratu, na Poljudu čekaju koncerte...

Gradonačelnik Željko Kerum bi u Split na Poljud doveo U2, koji bi Hajduku platio obnovu travnjaka kao što je to bilo nakon koncerta Iraca u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nećemo ići u Dubrovnik na prijateljsku utakmicu, bojimo se lošeg vremena, ali i lošeg terena, rekao je Ivica Šurjak prije nekoliko dana. Iako im je to mogao biti dobar trening jer ni Poljud nije u dobrom stanju.
U Hajduku su još u studenom 2008. godine dobili ekspertizu, koja je pokazala nepopravljiva oštećenja poljudskog travnjaka. U njoj je stajala i sugestija da travnjak i njegovu podlogu što prije zamijene novom jer će stanje iz dana u dan biti sve lošije. No prema dobrom starom običaju, nije se promijenilo baš ništa. Travnjak i dalje propada, a Hajduk je nakon povratka s priprema u Španjolskoj prisiljen popodnevne treninge organizirati u obližnjem Dugom Ratu.
Zahvat na travnjaku stoji vrlo  mnogo, pa se čelni ljudi Hajduka nadaju da bi troškove mogao platiti Split ili organizator nekog budućega megakoncerta.
Gradonačelnik Željko Kerum pokušava na Poljud dovesti U2, nakon čijeg su koncerta u Maksimiru platili popravak i izmjenu travnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_39492 05.02.2010.

    Ma i da obnove travnjak,u našoj bi državi to bilo napravljeno priko veze i neko bi diga kesu a travnjak bi vjerojatno za godinu dana bia još tragičniji

  • gandalf_1 05.02.2010.

    njima neće pomoći ni u 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare