To je to što me zanima!

Tri godine zaredom izbacio tri kluba u engleskoj Premier ligi!

Van Aanholt je u subotnjem ogledu Premier lige između Crystal Palacea i Huddersfielda (2-0) zabio drugi gol i tako gurnuo protivnika u niži rang. Huddersfield, Hull, Stoke... Nizozemac im je bio 'krvnik'
Vidi originalni članak

Zvuči pomalo nevjerojatno, ali istinito je! Patrick Van Aanholt iz Crystal Palacea tri godine zaredom zabio je odlučujući pogodak i tako tri godine u nizu bio 'krvnik' nekog engleskog prvoligaša koji je ispao u Championship.

Van Aanholt je u subotnjem ogledu Premier lige između Crystal Palacea i Huddersfielda (2-0) zabio drugi gol i tako gurnuo protivnika u niži rang. Huddersfield se nakon dvije godine u elitnom društvu vraća u drugi razred engleskog nogometa.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Samo je jedna momčad ispala ranije iz Premier lige ranije nego Huddersfield, a bio je to Derby County koji je u sezoni 2007./08. 29. ožujka saznao da se oprašta od prve lige.

No, (anti)junak priče je Van Aanholt. Uz Huddersfield ove, Nizozemac je posljednje dvije godine zabio odlučujući gol i protiv Hull Cityja te Stoke Cityja, koji su također nakon toga ispali u niži rang!

Priča je neobična sama po sebi, a još neobičnije je što je Van Aanholt - lijevi bek!

Sukus svega - ako želiš izbjeći relegaciju, bolje se čuvaj Van Aanholta i Crystal Palacea.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 31.03.2019.

    Izbjeci relegaciju?! Cista HR rijec!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare