To je to što me zanima!

Tri gola prednosti: Juventus ne može ispasti sve i da hoće

Budući da “stara dama” iz Glasgowa protiv Celtica nosi prednost od tri gola, jasno je da je njen plasman u četvrtfinale sigurniji od Dinamova naslova prvaka Hrvatske
Vidi originalni članak

Posljednji put Juventus je u Europi izgubio prije gotovo tri godine. U Ligi prvaka doma je izgubio samo jednu od posljednjih 29 utakmica, a Celtic je ove jeseni u Moskvi prekinuo niz od 20 utakmica bez pobjede u gostima.

A budući da “stara dama” iz Glasgowa nosi prednost od tri gola, jasno je da je njen plasman u četvrtfinale sigurniji od Dinamova naslova prvaka Hrvatske.

Međutim, Škoti ne odustaju.

- Ovaj put se moramo puno bolje braniti. U prvoj utakmici stvorili smo mnogo šansi. Moramo biti hrabri i igrati dobar napadački nogomet - rekao je pomoćni trener Celtica Johan Mjallby, koji se nada da će sudački kriterij biti stroži.

- Bili su vrlo grubi u obrani prilikom prekida, koji su naše najjače oružje. Gledao sam ih protiv Napolija i činili su iste stvari. Nadam se da će ovaj put sudac to primijetiti - kaže Mjallby.

Jedan od Juveovih “udarača”, Giorgio Chiellini, vjerojatno će propustiti utakmicu zbog bolnoga gležnja, no drugi su na raspolaganju treneru. U Glasgowu su Talijani Celtic “ubili” kontrama, nema razloga da to ne učine i danas.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • WOMANIZER 06.03.2013.

    juventus pobjednici!

  • SlavenIvankovic 06.03.2013.

    ako brani buffon ja znan šta mi je činit :D

  • globus 06.03.2013.

    Jesam navijač Juventusa, ali ovo potcjenjivanje nije uopće u redu. Jasno je da Celtic nema što tražiti u Torinu, što će se i pokazati večeras, ali opet trebaju igrači Juventusa biti potpuno skoncentrirani od početka do kraja i privesti kraju ovaj dvoboj bez neke panike na kraju susreta. Naslov članka koliko mi se sviđa, toliko mi se i ne sviđa da ne bi ispao neki baksuz od tolikog potcjenjivanja. Ne očekujem neki spektakl od utakmice, Celtic će napasti kao što su to radili i u prvoj tekmi i izdržat će taj tempo 60-70 min pa će pasti do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare