To je to što me zanima!

Tri kluba, tri titule: Nije mogao ni Cantona, ali bi mogao Kolo...

Još nitko nikad nije postao prvak Engleske s tri različita kluba. Dobije li Liverpool u velikom derbiju na Anfieldu danas City, Kolo Toure će biti na korak do tog podviga
Vidi originalni članak

Bit će to emotivan dan na Anfieldu. Liverpool sa Cityjem igra ključnu utakmicu u borbi za naslov, a susret će početi sedam minuta poslije (14.37) u znak sjećanja na 96 poginulih navijača “redsa” na Hillsboroughu 1989.

Na Anfielda titulu čekaju 24 godine, pobjedom bi došli na korak od sna.

- Navijači će nas odvesti do pobjede - uvjeren je Brendan Rodgers, trener koji s Liverpoolom još nije izgubio u prvenstvu u 2014. godini.

Posebna je ovo sezona za “redse”, a mogla bi biti jako posebna i za Kolo Tourea (33). Može postati prvi igrač u povijesti engleske lige koji je naslov prvaka osvojio s tri različita kluba.

Kolo je 2004. uzeo titulu s Arsenalom, a prije dvije godine baš s Manchester Cityjem. Dosad je 13 igrača osvajalo dva naslova s dva različita kluba, između ostalih Cantona, Anelka, Ashley Cole... Ali tri - nitko nikada.

Da bi do kraja sezone sam odlučivao o svojoj sudbini, Liverpool mora pobijediti City, koji ima dvije utakmice manje. U derbiju će trener Pellegrini imati i sjajnog Sergija Agüera, koji se vraća nakon ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kecman7 13.04.2014.

    Daj Bože da Toure bude prvak i sa trećim klubom

  • JerkoMatić 13.04.2014.

    Ajmo Manchester City,sretno ti bilo,titula je naša,kakav usrani Liverpool,od Heysela vam želim sve najgore!

  • nidjoo 13.04.2014.

    Iskreno draže mi je da Liverpool osvoji titulu nego Shity, ali smiješno koliko se "navijača" redsa probudilo ove sezone nakon dobrih par godina. Al nema veze, ajmo Liverpooool!

Komentiraj...
Vidi sve komentare