To je to što me zanima!

Tri križa, svinjska glava i jeziva poruka: To ćete skupo platiti!

Stvarno jezive scene viđene su u srijedu ujutro na stadionu kluba koji je nekoć igrao u Seriji A. Livorno proteklih godina vodi tešku borbu s financijama pa se trenutno natječe u trećoj talijanskoj ligi
Vidi originalni članak

Na stadionu Picchi, nekadašnjeg talijanskog prvoligaša Livorna, pojavila se jeziva prijetnja za trenutno vodeće ljude talijanskog kluba koji žele s funkcije predsjednika skinuti dosadašnjeg Navarra i postaviti bivšeg predsjednika Trapanija, Hellera, javlja Gazzetta dello Sport.

POGLEDAJTE VIDEO Huligani u Županji tukli se i na kolodvoru: Užas, pa tu je blizu škola, djeca hodaju tim putem

Tri križa i glava svinje zabodene su u travnjaku Armanda Picchija, zajedno s prijetećim transparentom koji je visio na tribinama. Ovo je poruka koju su neki obožavatelji željeli poslati vlasnicima Livorna - Spinelli, Carrano group i Aimo. 

A Trapanija žele dovesti zbog katastrofalnih rezultata i u ovoj sezoni pa se tako Livorno nalazi u Grupi A Serije C na 18. mjestu, u pet kola su bez pobjede (tri remija, dva poraza) i sasvim je jasno da vlasnici žele neke promjene.

Livorno je izgubio zadnju utakmicu od Novare (2-3), a tisuću karata koje su stavljene u prodaju navijači su 'odbili' i najavili 'borbu' za svoj klub izvan stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • edenhaz 23.10.2020.

    zar komunisti i vegani postavljaju križeve i svinjske glave

  • lolitta 23.10.2020.

    Zasto se ovome uopce daje medijski prostor? Svinje postavile svinjske glave, sta tu cudno ima

  • rođo101 23.10.2020.

    kad sam vidio sliku odmah sam pomislio poljud,al prevari se ima i u drugim državama dušebrižnika koji bi upravljali tuđim novcem s ulice ne samo u splitu

Komentiraj...
Vidi sve komentare