Obavijesti

Sport

Komentari 127

Huligani u Županji tukli se i na kolodvoru: Užas, pa tu je blizu škola, djeca hodaju tim putem

Huligani u Županji tukli se i na kolodvoru: Užas, pa tu je blizu škola, djeca hodaju tim putem

Desetorica privedenih huligana bilanca je vukovarsko-srijemske policije na dan utakmice Graničara i Hajduka u Županji. Torcida je prvo htjela ući na stadion iako nije smjela, a bilo je tučnjave i nakon utakmice

VIDEO

Umjesto da se nakon zanimljive utakmice Graničara i Hajduka u Županji, gdje su gosti tijesno pobijedili 2-1 i prošli u osminu finala Kupa, priča o nogometu, glavna tema opet su - huligani.

Sve je počelo još prije utakmice, kad se Torcida, u pokušaju ulaska na sjevernu tribinu Stadiona prve hrvatske nogometne lopte, sukobila s policijom, ali i Bad Blue Boysima koji su bili u blizini.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijački neredi u Županji

Pokretanje videa...

Huligani u Požegi 02:04

Problem je nastao u tome što je na snazi odluka HNS-a o zabrani ulaska na stadion za gostujuće navijače kako bi se spriječilo širenje korona virusa.

Letjele su boce i šake, petorica su izgrednika privedena, a domaći navijači su pogledali utakmicu u kojoj je Mijo Caktaš s dva gola spasio hajdukovce blamaže.

Hari, plati misu za Caktaševo zdravlje, bez njega ste grozni...
Hari, plati misu za Caktaševo zdravlje, bez njega ste grozni...

"Danas, 6. listopada oko 14,50 sati uoči početka nogometne utakmice na nogometnom stadionu u Županji između nogometnog kluba Graničar i hrvatskog nogometnog kluba Hajduk, skupina gostujućih navijača je, unatoč zabrani prisustvovanja utakmicama za gostujuće navijače određenoj od strane Hrvatskog nogometnog saveza, donesenoj u svrhu provedbe mjera sprječavanja širenja bolesti COVID19, pokušala pristupiti nogometnoj utakmici i narušavala javni red i mir", priopćili su iz vukovarsko-srijemske policije i dodali:

"Zbog sprječavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su nad njima uporabili sredstva prisile. U službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje trenutno je privedeno pet osoba kod kojih su pronađena sredstva pogodna za napad i ozljeđivanje (teleskopske palice, papar sprej)."

Letjele su šake na sve strane: Torcida se potukla s policijom!
Letjele su šake na sve strane: Torcida se potukla s policijom!

A onda, uspkros lijepoj atmosferi na ispunjenim tribinama, nekih pola sata nakon utakmice - opet neredi.

U parku pokraj autobusnog kolodvora u Županji, u neposrednoj blizini Osnovne škole Ivana Kozarca došlo je do nove makljaže. Čitatelj 24sata snimio je tučnjavu iz auta, a vidi se kako lete baklje i boce.

- Djeca tuda stalno prolaze kad idu u školu i vraćaju se kući. Bio sam na putu pa nisam mogao stati. Bilo je hajdukovaca, ali nisam siguran tko je bio s druge strane. Vidjelo se da su neki od njih rasječeni. Bilo je razbijenih boca i upaljenih baklji - rekao nam je čitatelj.

Policija tvrdi kako je zapravo spriječila novi sukob.

"Policijski službenici spriječili su potom i fizički sukob navijača koji se dogodio u 17,15 sati na autobusnom kolodvoru u Županji te je u prostorije policije privedeno i pet sudionika ovog sukoba", rekli su u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića