To je to što me zanima!

Trofej stigao u Madrid! Mateo, Luka i Bale zajedno zapjevali

OKITILI BOŽICU Autobus s europskim prvacima zastao je kod fontane na Plaza de Cibeles. Kapetan Sergio Ramos poljubio je kip božice ogrnut Realovom zastavom
Vidi originalni članak

Realovi igrači vratili su se u Madrid, a Plaza de Cibeles je gorjela. Tisuće navijača dočekale su europske prvake, a autobus s otvorenim krovom zastao je kod fontane gdje je kip rimske božice bio okićen Realovom zastavom. 

Kapetan Sergio Ramos, prvi branič koji je zabio u dva finala Lige prvaka, poljubio je kip, a Gareth Bale pjevao je s Modrićem i Kovačićem: "Mi smo prvaci".

Jedan dio grada je tugovao, a drugi je slavio. Samo 200 metara dalje od fontane Cibelse, na trgu rimskog boga Neptuna gdje Atletico slavi svoje pobjede nije bilo nikoga. Tek pokoji navijač Reala koji se fotografirao na "neprijateljskom teritoriju". Sinoć su na ovom mjestu plakali navijači Atletica, kao i 2014. godine.

Atletico je drugi put u tri godine ostao bez povijesnog trofeja u madridskom finalu. 

Realu je to rekordni 11. naslov koji su izborili nakon penala na San Siru, na kojem nisu slavili ni u 15. europskoj utakmici u regularnih 90 minuta, no kao da je to više bitno. Trofej je tu, na sigurnom. U Madridu. Točnije, u Realovom dijelu Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • UNPROFOR 29.05.2016.

    Šta prićate gluposti ! Gol Reala je pao iz ofsajda , pa je prema tome skor Reala NULA , a skor Atletika JEDAN ! Gdje vam je obraz , da glorificirate pobjednika , koji to NIJE ? Ja kao i svi imaju svoje oći i mogu vidjeti taj neregularni gol ! Pa sad još hvaliti nogometaša iz takve momćadi kao najboljega je atentat na zdravu pamet , a da zaboravio , vi je i nemate !

  • dobardan222 29.05.2016.

    jel lijepu nasu

  • Amig0 29.05.2016.

    Strucnjak josko jelicic je jos jednom pogodio kada je rekao da zidane nece moci voditi ovaj real...buraz, puno zujis malo meda dajes kak bi se reklo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare