To je to što me zanima!

Trojac! Olimpijka u izolaciji s bivšim i sa sadašnjim mužem

Najvažnije je da je kćerkica sretna, kuća je dovoljno velika, čeljad nije bijesna, a Harry je otac kojem je, kao svakom normalnom muškarcu, iako je rastavljen dijete najvažnije na svijetu
Vidi originalni članak

Rebecca Adlington jedna je od najboljih plivačica koje je Britanija ikad imala. Dva olimpijska zlata 2008. u Pekingu, svjetski rekordi, odlikovanja za zasluge od same Kraljice majke... Ponos nacije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Adlington se 2016. udala se za Harryja Needsa. Imaju preslatku kćerkicu Summer, ali brak nije trajao duže od godinu i pol. Ljudi su shvatili da nisu jedno za drugo i razišli se u miru. U međuvremenu se opet udala, za Andrewa Parsonsa.

Onda je došla pandemija korona virusa, karantena i izolacija u kojoj se Summer zaželjela tatinog zagrljaja, a Rebecca pozvala i Harryja i njegovog bliskog prijatelja, jamajčanskog plivača Michaela Gunninga, da im se pridruže.

Aranžman nije trajni, ali dok traje izolacija Rebecca Adlington u svom domu u Manchesteru živi sa kćerkicom i mužem. I bivšim mužem. I prijateljem bivšeg muža.

Najvažnije je da je kćerkica sretna, kuća je dovoljno velika, čeljad nije bijesna, a Harry je otac kojem je, kao svakom normalnom muškarcu, iako je rastavljen dijete najvažnije na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Aegon Targaryen ZD 08.05.2020.

    Seve, tako se to radi... Svaka cast tati... I mami.... I sadasnjem

  • vanstruje 08.05.2020.

    ** Admin ** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci, ispravili smo u članku. Ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp 

  • Puta Madre 08.05.2020.

    Nije ona njuh džabe zvala ide bunga bunga

Komentiraj...
Vidi sve komentare