Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
6 komentara

Trojac! Olimpijka u izolaciji s bivšim i sa sadašnjim mužem

Najvažnije je da je kćerkica sretna, kuća je dovoljno velika, čeljad nije bijesna, a Harry je otac kojem je, kao svakom normalnom muškarcu, iako je rastavljen dijete najvažnije na svijetu

Foto: Instagram/Harry Needs
6 komentara

Rebecca Adlington jedna je od najboljih plivačica koje je Britanija ikad imala. Dva olimpijska zlata 2008. u Pekingu, svjetski rekordi, odlikovanja za zasluge od same Kraljice majke... Ponos nacije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Adlington se 2016. udala se za Harryja Needsa. Imaju preslatku kćerkicu Summer, ali brak nije trajao duže od godinu i pol. Ljudi su shvatili da nisu jedno za drugo i razišli se u miru. U međuvremenu se opet udala, za Andrewa Parsonsa.

Foto: privatna arhiva

Onda je došla pandemija korona virusa, karantena i izolacija u kojoj se Summer zaželjela tatinog zagrljaja, a Rebecca pozvala i Harryja i njegovog bliskog prijatelja, jamajčanskog plivača Michaela Gunninga, da im se pridruže.

Foto: Instagram/Harry Needs

Aranžman nije trajni, ali dok traje izolacija Rebecca Adlington u svom domu u Manchesteru živi sa kćerkicom i mužem. I bivšim mužem. I prijateljem bivšeg muža.

Foto: Instagram/Harry Needs

Najvažnije je da je kćerkica sretna, kuća je dovoljno velika, čeljad nije bijesna, a Harry je otac kojem je, kao svakom normalnom muškarcu, iako je rastavljen dijete najvažnije na svijetu.

Naši partneri pišu
Message