To je to što me zanima!

Trojica grčkih reprezentativaca u teškom sudaru nakon susreta

Nogometaši su bili u taksiju kada je u blizini zračne luke u Budimpešti velikom brzinom na njih naletjelo drugo vozilo. U nesreći je poginuo vozač drugog vozila
Vidi originalni članak

Grčka je u Budimpešti protiv Mađarske u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo 2016., odigrala 0-0, a trojica grčkih reprezentativaca doživjela su prometnu nesreću na putu prema zračnoj luci. 

Panagiotis Tachtsidis i Vangelis Moras iz Verone te Ioannis Fetfatzidis iz Chieva vozili su se u taksiju kada je u blizini zračne luke velikom brzinom na njih naletjelo drugo vozilo. U nesreći je poginuo vozač drugog vozila, dok grčki reprezentativci imaju lakše ozljede

- Sva trojica su dobro, suprotno izvještajima koji navode da su doživjeli teške ozljede. U kontaktu smo s njima od ranoga jutra, a više detalja će biti objavljeno u narednim danima - stoji u službenom priopćenju Grčkog nogometnog saveza koji dodaje kako je Fetfatzidis najviše stradao, zaradio šavove na glavi, a i bio je u stanju šoka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KnezDomagoj 31.03.2015.

    Čačiću, gdje si ti tada bio? :)

  • MrWhite 30.03.2015.

    prema statistici veća je mogućnost poginuti dok autom idemo do aerodroma nego u avionskoj nesreći. sve u svemu želim da se oporave jer im je ovo najbitnija utakmica, utakmica života!

Komentiraj...
Vidi sve komentare