To je to što me zanima!

Trojica 'vatrenih' izvan pogona, Sosi su liječnici naredili odmor

Iz Saveza uvjeravaju da nije riječ o ozljedi, već o iscrpljenosti našeg lijevog beka koji je odigrao sve minute u grupnoj fazi. Dalićeva alternativa na toj poziciji je Borna Barišić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak od 16 sati protiv Japana igra susret osmine finala Svjetskog prvenstva u Katru, a dva dana uoči te utakmice Borna Sosa propustio je trening 'vatrenih'. 

MAJER I JURANOVIĆ O ATMOSFERI PRIJE JAPANA:

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih

Međutim, iz Saveza uvjeravaju da nije riječ o ozljedi, već o iscrpljenosti našeg lijevog beka koji je odigrao sve minute u grupnoj fazi. Dalićeva alternativa na toj poziciji je Borna Barišić, no Sosa bi trebao biti potpuno spreman za ogled s najvećom senzacijom prvenstva. Inače, Sosa je bio najavljen na današnjoj presici, ali je zbog umora ostao u hotelu.

Odvojeno od ostatka reprezentacija trenirao je Kristijan Jakić koji je trčao krugove, suigračima bi se trebao pridružiti već sutra, a trening je također propustio i golman Ivica Ivušić koji je osjetio aduktor.

Hrvatska će, podsjetimo, ako prođe Japance, u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Brazila i Južne Koreje.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • ro kaj 03.12.2022.

    Ovaj ništa ne mijenja a imamo široku klupu, ako prođemo Japan zbog umora i iscrpljenosti u četvrtfinalu nemamo nikakve šanse.

  • 03.12.2022.

    jakih komentara. Pa prolazimo utakmicu po utakmicu.Stalno idemo dalje,ali većina nezadovoljna. Pa tko više igra na ljepotu.Brazil možda.Ali kad i on naiđe na prvu ozbiljnu reprezentaciju kleknut će odmah. Tako da se maknete od repke i bolje da si doma organizirate svoj život. Sve neki pametnjakovići.Pa ako i izgubimo,izgubimo. Jel imate šta od toga.Nemate.Jel imate šta od pobjede?Nemate.

  • Danko_Bananko 03.12.2022.

    Kakav mrtvi Barišić? Japanci bi ga ubili na toj strani. Šutala na stopera, Gvardiola na lijevog beka i nemamo briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare