To je to što me zanima!

Tromso stiže u Koprivnicu: Samo neka izdrži Vručina!

Slaven Belupo će večeras u 19 sati igrati drugu utakmicu 3. pretkola Europske lige. Problem je što najboljega strijelca Slavena muči gležanj
Vidi originalni članak

Naš protivnik igra mnogo bolje u gostima. Na neki način igraju engleski nogomet i bit će nam sigurno dosta teško, rekao je Milivoj Bračun, trener Slaven Belupa, uoči uzvratne utakmice trećega pretkola Europske lige.
Danas u 19 sati na Gradskom stadionu gostuju Norvežani. Tromso je pobijedio 2-1 prije sedam dana i najveći je to izazov ove europske sezone za malu momčad iz Koprivnice.
- Imamo dobar rezultat iz Norveške i vjerujem da možemo proći dalje. Pravi će poticaj biti što Slaven Belupo nikad u svojoj povijesti nije prošao tri kola. To će biti naš veliki motivator - kazao je trener Belupa i dodao:
- Neće nas iznenaditi. Imaju dva brza napadača, na koje ćemo posebno paziti. Pola će posla biti obavljeno ako spriječimo njihova dubinska ubacivanja.
Bojan Vručina ozlijedio je gležanj, napadač Delić ostao je bez tri zuba u Vinkovcima, a upitan za uzvratnu utakmicu 3. kola Europske lige je i - stoper Delić.

'PORAZ OD CIBALIJE BIO JE SLUČAJNOST'
Cibalia je porazila je 2-0 Slaven Belupo prošle nedjelje. Trener Slaven Belupa Milivoj Bračun nije bio zabrinut nakon šokantnog prvenstvenog poraza u Vinkovcima:
- To je prošlost i to neće utjecati na ovu utakmicu. Idemo dalje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slaven_kc 06.08.2009.

    daj Bože danas prolaz...@ nogometas05 - ti si na nekim žešćim drogama prijatelju,Slaven je pošten i skroman klub iz male sredine.igrali su protiv jakih klubova kao što su glatasaray i cska i odradili su to muški.nije moj problem da cibalija ne igra u eur.

  • nogometas05 06.08.2009.

    Milivoje kako te nije stid tako podcjenjivati Cibaliju??Izgubili ste cistih 2:0,igralo se victorye na vas gol,fulali su penal,pogodili precku,imali jos 3 mrtve sanse...stidi se neobjektivni starče!Vi ste nikakva ekipa,gledao sam tekmu uzivo i pitao se sta tako jadna ekipa uopce radi u pretkolima!

  • JAX 06.08.2009.

    ajmo slaven

Komentiraj...
Vidi sve komentare