To je to što me zanima!

Trostruki prvak u NASCAR-u usmrtio drugog vozača u utrci

U videu koji nije za svačije oči vidi se kako su Stewart i Ward imali dodir bolidima, a Ward je poslije šetao po stazi i tražio kolegu koji se nije uspio zaustaviti na vrijeme
Vidi originalni članak

Tony Stewart (43) bio je jedan od najboljih vozača u NASCAR-u, tri je puta osvajao naslov prvaka, ali povratak u sprinterske bolide nije dobro prošao. U utrci je usmrtio 20-godišnjeg Kevina Warda, vozača koji je odlučio pravdu potražiti pješke nakon što ga je Stewart izgurao u zaštitnu ogradu samo krug prije. 

No Stewart je jurio 60-ak kilometara na sat i nije uspio izbjeći pješaka, kojeg je udarac odbacio 20-ak metara dalje. Odmah je ostao nepomično ležati, a ni pomoć koja mu se ukazivala 45 minuta ništa nije promijenila. 

Stewart je priveden na ispitivanje, a policija prenosi kako maksimalno surađuje iako je potresen jer je usmrtio mladog kolegu. Još uvijek nije odlučeno hoće li protiv Stewarta biti podignuta prijava. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AKAtsuki 11.08.2014.

    po kojoj logici ga oni zele prijaviti? frajer izade nasred staze usred utrke, pa koliko moras biti specijalan, pogotovo ako i sam zna koliko se brzo vozi...

  • muni seferendi 11.08.2014.

    kakav idiot

  • muni seferendi 11.08.2014.

    u kakvim se tačkama oni to voze

Komentiraj...
Vidi sve komentare