To je to što me zanima!

Trudim se, Jennifer! McCollum licem u lice sa komentatoricom

CJ je dao intervju u kojem je Cousinsa prozvao jer se ukrcao na pobjednički vagon Warriorsa. Gđica Williams napisala mu je "Pobijedi u jednoj playoff tekmi pa onda pričaj"...
Vidi originalni članak

Američka navijačka i uopće sportska kultura na totalno je drukčijoj razini od europske. A NBA je po tom pitanju - iznad svih.

Za bilo kakvu zabilježenu uvredu dobiva se doživotna zabrana dolaska na tribine, vodstvo lige automatski se uključuje i vodi priču, a počesto kreću i zakonske sankcije za neprimjereno ponašanje na utakmici.

U noći sa četvrtka na petak Portland Trail Blazersi izgubili su drugu utakmicu finala Zapada u Oaklandu od branitelja naslova, Golden State Warriorsa.

Tekmu je uživo prenosio ESPN, a poznata voditeljica Rachel Nichols uspjela je sučeliti sjajnog beka Portlanda CJ-ja McColluma i navijačicu Jennifer Williams koja je postala poznata prije devet mjeseci i to: zbog sjajnog McCollumovog odgovora na njenu Twitter-kritiku.

I'm trying, Jennifer!

CJ je u kolovozu prošle godine dao intervju za The Score te, među ostalim, DeMarcusa Cousinsa prozvao zato što nije bio uporan u tome da od Sacramenta napravi pobjednički tim se ukrcao na u pobjednički vagon mega-momčadi iz Oaklanda.

Gospođica Williams napisala mu je "Ajde najprije pobijedi u jednoj playoff tekmi pa onda pričaj". McCollumov odgovor, "Trudim se, Jennifer", retvitan je preko 16.000 puta i skupio gotovo 57 tisuća 'lajkova'.

Prije utakmice koju je McCollum odigrao odlično (22-3-5), a Blazersi ipak izgubili 111-114, Rachel Nichols organizirala je da CJ usred zagrijavanja na parketu Oracle Arena upozna Twitter-komentatoricu pa joj i u facu kaže: 'Trudim se, Jennifer'!

U međuvremenu je pobijedio u ne jednoj nego osam playoff utakmica. Kako je prošao susret Jennifer i McColluma?

>>> POGLEDAJTE OVDJE <<<<

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 17.05.2019.

    Kobe ili Lebron?Tko je bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare