To je to što me zanima!

Trudna zaručnica UFC zvijezde još vježba: Neću sjediti i čekati

Nina Ansaroff (34) trči na traci, vježba i pomaže zaručnici s treninzima iako je u 23. tjednu trudnoće. Amerikanka makedonskog podrijetla peta je u strawweight kategoriji, a u oktagon se planira vratiti što je prije moguće
Vidi originalni članak

Američka UFC zvijezda makedonskog podrijetla Nina Ansaroff (34) još se ne opušta i ne prestaje s treninzima iako je već prošla pola trudnoće. Zaručnica znatno poznatije Amande Nunes (31), prvakinje bantam i perolake kategorije, u 23. je tjednu i prinovu očekuju u rujnu.

Iako nije imala borbu već godinu dana, kaže kako ne želi ispasti iz forme. Trenutno je na petom mjestu "slamka" kategorije (strawweight). Nina "The Strina" debitirala je u UFC-u 2014. godine i ima profesionalni skor 10-6.

- Nikad nisam bila trudna pa ne znam što očekivati, ali zasigurno neću sjediti i čekati - rekla je početkom trudnoće Nina.

Prije nekoliko dana objavila je na Instagramu kako trči na traci, a sa svojih 118.000 fanova podijelila je i sliku trbuha. 
Iako se planira vratiti u oktagon što prije, a u tome je podržava i zaručnica, vjerojatno je neće biti još godinu dana. Ne žele da napravi istu pogrešku kao Mackenzie Dern. Ona se, naime, vratila prošlog listopada samo četiri mjeseca nakon što je rodila. Izgubila je od Amande Ribas jednoglasnom odlukom i to joj je bio prvi poraz u karijeri. 

- Za mene je to bilo prerano. Mogla je još malo pričekati. Ništa neće pobjeći - ono što treba biti, bit će - rekla je Nunes. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • joa 22.05.2020.

    Vrlo vazna vijest za nas a di su vijesti da Hrvati dobivaju otkaze a drzava je platila puno novaca da ne dobiju. Pigotovo velikim firmama poput Mlinara

  • Ja sam sam 22.05.2020.

    Koja sad čeka,Amanda ili......???

  • Lokvanj 22.05.2020.

    Kad sam pročitao naslov , pomislio sam : konačno je uspjelo, žena je oplodila ženu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare