To je to što me zanima!

Tsonga je 'pomeo' Đokovića s terena za samo 62 minute igre

Novak Đoković izgubio je u 3. kolu ATP turnira u Torontu. Bolji od njega bio je Jo-Wilfried Tsonga 6-2, 6-2. Srpski tenisač prošle je godine ovdje došao do polufinala
Vidi originalni članak

Jo-Wilfried Tsonga napravio je pravo malo iznenađenje u 3. kolu ATP turnira u Torontu. Francuski tenisač razbio je srpskog igrača Novaka Đokovića u dva seta. Bilo je 6-2, 6-2 za Tsongu, a meč je trajao svega 62 minute. 

Težak je ovo bio poraz za Đokovića koji je bio potpuno van meča. Tsonga je hladnokrvno kažnjavao sve loše poteze Đokovića, a za srpskog tenisača ispadanje u ranoj fazi turnira znači i gubitak bodova. 

Prošle godine ovdje je stigao do polufinala. 

ATP Toronto, 3. kolo:

  • Đoković - Tsonga 2-6, 2-6
Idi na 24sata

Komentari 54

  • lolito 08.08.2014.

    malo se opustio..niko nije stroj

  • 08.08.2014.

    Veliki covjek i Srbin Novak Djokovic !

  • Frank Costello 08.08.2014.

    Pa nije Novak robot pa da bude stalno dominantan. Nadala je Kyrgios dobio u Wimbldonu i to dosta ubjedljivo, a Tsonga je kud i kamo bolji teniser od mladog australca. Sjetite se samo Tsonginih preokreta protiv Federera. Đoković je emotivno ispražnjen nakon svih dešavanja, beba na putu, svadba, osvajanje Wimbledona.. To je sve ostavilo traga. Ubijeđen sam da će Novak osvojiti Cincinnati i tako kompletirati sve Masters turnire, jer to mu je cilj (pored osvajanja RG, naravno)

Komentiraj...
Vidi sve komentare