To je to što me zanima!

Tucak: Imali smo vjeru u ove momke, a sad idemo po zlato!

Stalno se potencira to što sedam godina nismo pobijedili Srbiju i to nam je, naravno, smetalo. Jednostavno, bilo je to vrijeme u kojem su oni bili bolji, a sad dolazi naše vrijeme, poručio je izbornik
Vidi originalni članak

Puno je lakše kad imate vjeru. Mi smo imali vjeru u ovu momčad. Nisam govorio prazne rečenice, inače ne govorim prazne rečenice, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon jedne od najvećih pobjeda u mandatu na klupi hrvatske vaterpolske reprezentacije.

"Barakude" su nakon sedam godina svladale Srbiju na velikom natjecanju 12-11 i drugi put uzastopce izborili finale Svjetskog prvenstva.

- Zahvalan sam dečkima na zajedničkom radu, na zajedništvu i na fantastičnom vaterpolu koji igramo - dodao je smireni izbornik u razgovoru za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Torpedirao nas je Andrija Prlainović sa šest golova, ali ostale jake pojedince uspjeli smo neutralizirati. Odlični su s naše strane bili Sandro Sukno i Maro Joković s po tri gola.

- Mandića i Filipovića i smo zaustavili. Svi smo odlično funkcionirali kao momčad iako smo primili 11 golova. Srbija je fantastična ekipa, ali evo, završio je taj čin, a mi smo došli po zlato. Naravno, ovo je velika pobjeda. Danas ćemo se malo opustiti i uživati - kazao je Tucak.

- Stalno se potencira to što sedam godina nismo pobijedili Srbiju i to nam je, naravno, smetalo. Jednostavno, bilo je to vrijeme u kojem su oni bili bolji. Mi smo, kad bi oni poveli, brzo gubili glavu, upadali u veliki rezultatski minus, ali večeras smo znali da možemo pobijediti. Bili smo spremni za ovu utakmicu i vjerujem da nakon srpske dominacije protiv nas dolazi naše vrijeme - istaknuo je.

U završnoj utakmici u subotu od 20:30 čekaju nas domaćini Mađari. Bit će to pravi spektakl.

- Bit će još i slađe kad pobijedimo i njih. Mađari su domaćini i izvanredna su momčad. Sigurno će na njima biti veći pritisak. Mislim da smo kvalitetniji, imamo širinu i fantastično ćemo se pripremiti za utakmicu. Idemo po zlato - nedvosmisleno je poručio Ivica Tucak.

24sata u Budimpešti: Sve je spremno za finale

Idi na 24sata

Komentari 32

  • adamus 28.07.2017.

    Zlatne nam barakude

  • martdud1 28.07.2017.

    ide netko sutra na tekmu i ima li infromaciju koliko su ulaznice?

  • KnezDomagoj 28.07.2017.

    Odlična utakmica. Čestitke i jednima i drugima. Pokazali su da su sportaši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare