Obavijesti

Sport

Komentari 32

Tucak: Imali smo vjeru u ove momke, a sad idemo po zlato!

Tucak: Imali smo vjeru u ove momke, a sad idemo po zlato!
1

Stalno se potencira to što sedam godina nismo pobijedili Srbiju i to nam je, naravno, smetalo. Jednostavno, bilo je to vrijeme u kojem su oni bili bolji, a sad dolazi naše vrijeme, poručio je izbornik

VIDEO

Puno je lakše kad imate vjeru. Mi smo imali vjeru u ovu momčad. Nisam govorio prazne rečenice, inače ne govorim prazne rečenice, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon jedne od najvećih pobjeda u mandatu na klupi hrvatske vaterpolske reprezentacije.

"Barakude" su nakon sedam godina svladale Srbiju na velikom natjecanju 12-11 i drugi put uzastopce izborili finale Svjetskog prvenstva.

- Zahvalan sam dečkima na zajedničkom radu, na zajedništvu i na fantastičnom vaterpolu koji igramo - dodao je smireni izbornik u razgovoru za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ludilo u Budimpešti! Hrvatska ušla u finale svjetskog prvenstva Reporteri: Anja Dobranić i Antonio Bevanda

Posted by 24sata on 27. srpnja 2017

Torpedirao nas je Andrija Prlainović sa šest golova, ali ostale jake pojedince uspjeli smo neutralizirati. Odlični su s naše strane bili Sandro Sukno i Maro Joković s po tri gola.

- Mandića i Filipovića i smo zaustavili. Svi smo odlično funkcionirali kao momčad iako smo primili 11 golova. Srbija je fantastična ekipa, ali evo, završio je taj čin, a mi smo došli po zlato. Naravno, ovo je velika pobjeda. Danas ćemo se malo opustiti i uživati - kazao je Tucak.

- Stalno se potencira to što sedam godina nismo pobijedili Srbiju i to nam je, naravno, smetalo. Jednostavno, bilo je to vrijeme u kojem su oni bili bolji. Mi smo, kad bi oni poveli, brzo gubili glavu, upadali u veliki rezultatski minus, ali večeras smo znali da možemo pobijediti. Bili smo spremni za ovu utakmicu i vjerujem da nakon srpske dominacije protiv nas dolazi naše vrijeme - istaknuo je.

U završnoj utakmici u subotu od 20:30 čekaju nas domaćini Mađari. Bit će to pravi spektakl.

- Bit će još i slađe kad pobijedimo i njih. Mađari su domaćini i izvanredna su momčad. Sigurno će na njima biti veći pritisak. Mislim da smo kvalitetniji, imamo širinu i fantastično ćemo se pripremiti za utakmicu. Idemo po zlato - nedvosmisleno je poručio Ivica Tucak.

24sata u Budimpešti: Sve je spremno za finale

Budimpešta: Jutro nakon velike pobjede nad Srbijom, sve je već spremno za Mađare! Reporteri: Antonio Bevanda i Anja Dobranić

Posted by 24sata on 28. srpnja 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija