To je to što me zanima!

Izbornik izgubio živce: Nemamo obranu, nemamo ruke. Kilavo!

Što god je izbornik pripremio za utakmicu za broncu, nije upalilo jer Hrvatska nije čak 12 minuta zabila gol Grcima koji su odjurili na 5-1. Tek tad smo se pokrenuli
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije dobro odigrala utakmicu za broncu na Svjetskom prvenstvu protiv Grčke. Čak 12 minuta izabranici Ivice Tucka nisu uspjeli zabiti gol, a na koncu je završilo porazom 9-7.

Kad je Grk Dimitrios Skoumpakis zabio za 3-0, izbornik je pozvao time-out i uputio oštre kritike igračima koji nisu mogli naći lijeka za obranu protivnika i rezervnog golmana Panagiotisa Tzortzatosa.

- Dođi, ej. Momci, ej, prije minut vam govorimo. Nemamo nikakvu energiju! Pa kako ćemo ovako dobit utakmicu, čemu ovolika impresija ove utakmice? Čemu - galamio je Tucak pa nastavio:

- Nemamo nijednog dogovora, nemamo obranu, nemamo ruke, gol s dva metra, u napadu kilavo. Daj, uletite unutra drsko, razvucite tu obranu! Napadnite te linije obrambene! Ne možemo ovako dobit utakmicu! Ajmo, igraj.

Hrvatska je nakon velikog minusa 5-1 početkom treće četvrtine s tri gola u nizu došla na 5-4, imala i napad za izjednačenje, ali Grci ubrzo uzvraćaju svojom serijom od 3-0.

KAKVA ŠTETA Barakude ostale bez medalje na SP-u: I grčka obrana nas uništila

Nakon sedam uzastopnih medalja sa svjetskih prvenstava, "barakude" se kući vraćaju bez medalje, ali puni motiva da u Splitu krajem kolovoza i početkom rujna odu do kraja na EP-u.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ALLinONE! 03.07.2022.

    Dokle ćemo ćelosa gledati na klupi repke, u stvari ja ih već dugo ne gledam, ne mogu organski

  • Kimjongum 03.07.2022.

    Kako to, kako to? Niste protiv Srbije bili najbolji od najboljih?

  • dajac 03.07.2022.

    Adio tucak

Komentiraj...
Vidi sve komentare