To je to što me zanima!

Tucak prekinuo trening, naši si vaterpolisti kupili TV za sobu...

Kupaonice su ovdje u olimpijskom selu toliko sićušne da i ja moram paziti da ne udarim glavom, rekao je izbornik Ivica Tucak. Barakude u nedjelju (12.50) otvaraju s Kazahstanom
Vidi originalni članak

Prema stručnjacima i kladionicama, vaterpolisti su kandidati za medalju. 1,70 koeficijent je da će se vratiti u Hrvatsku s odličjem, a 1,90 da neće.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini hrvatski predstavnici u ekipnim sportovima koji su u Tokiju svoj put otvaraju u nedjelju. Od 12.50 sati suparnik im je najlakši, vjerojatno i jedini iz kategorije unaprijed upisane pobjede - Kazahstan.

Ratko Rudić ovaj je turnir nazvao najjačim u povijesti Olimpijskih igara jer, kaže, deset je momčadi od kojih svaka može dobiti svaku. Među njima, dakako, nije Kazahstan.

Izbornik Ivica Tucak morao je prekinuti trening dva dana prije utakmice jer su Andro Bušlje i Xavi Garcia dobili udarac u prst. Izgledalo je bolno, Tucak je iz opreza odlučio da je dosta, strahovali su naši da im nije i pukla kost, ali srećom nije.

- Kupaonice su ovdje toliko sićušne da i ja moram paziti da ne udarim glavom - rekao je za Sportske novosti Tucak, a igrači su si sami kupili televizor za jednu sobu. Jer ih Japanci u olimpijskom selu nisu stavili u sobe. Tko je vidio takav luksuz...

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare