To je to što me zanima!

Tuchel: Ne možemo igrače siliti da se cijepe, imaju pravo izbora

Neću promijeniti svoje mišljenje o ovoj temi. Uostalom, imate stručnjake širom Europe pa neka oni pričaju o tome, ja sam tu da govorim o nogometu, smatra trener Chelseaja Thomas Tuchel
Vidi originalni članak

Velika Britanija trenutačno se bori s najžešćim valom pandemije koji je pogodio i englesku Premier ligu. U proteklim tjednima brojka igrača zaraženih korona virusom popela se na 100 zbog čega su čelnici lige razmišljali o privremenoj pauzi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Chelsea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U pitanju su nogometaši, članovi stručnog stožera te pomoćno osoblje u momčadima Premier lige.

Klubovi su nakon zajedničkog sastanka odlučili nastaviti s Premier ligom uz naglasak na suradnju s lokalnim vlastima. Dosta utakmica je otkazano zbog velikog broja igrača koji su završili u karanteni među kojima su i cijepljeni igrači.

Mišljenje o aktualnoj temi iznijeli su treneri poput Jurgena Kloppa, kao i trenera Chelseaja Thomasa Tuchela.

- Svatko ima pravo na svoj izbor. Ne možemo tjerati igrače da se cijepe. Možda će postojati neka pravila i svatko će odgovarati za sebe, ali svi imaju pravo na izbor - rekao je pa dodao:

PRESEDAN U NOGOMETU Klopp: Nećemo više dovoditi necijepljene igrače. Pa oni su sada stalna prijetnja za nas

- Neću promijeniti svoje mišljenje o ovoj temi. Uostalom, imate stručnjake širom Europe pa neka oni pričaju o tome, ja sam tu da govorim o nogometu.

Manchester City trenutačno je vodeći na prvenstvenoj ljestvici s osvojenih 44 boda dok je Liverpool drugi s tri boda manje. Chelsea, koji ima tek dvije pobjede u posljednjih šest kola, nalazi se na trećem mjestu te zaostaje šest bodova za vodećim Cityjem. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nokia8 22.12.2021.

    Navijam za Liverpul ali svaka cast Tuhelu na ovoj izjavi.

  • MatijaKezele 22.12.2021.

    ne vidim svrhu cijepljenja nogometaša ako se opet mogu zarazit. dajte mi objasnite. i nemojte s oblikom bolesti jer svega četvorica igrača su imali problema s koronom u svijetu u smislu hospitalizacije. Junior Sambia, Arturo Vidal (ujedno i cjepljen btw), De Rossi, jedan igrač partizana nmg se sjetit ko i to je to. zato svako malo cjepljeni imaju problema sa srcem i disanjem

  • ©🆗 22.12.2021.

    A dode na isto, cijepljen ili ne ako pobere virus zarazit ce i sebe i druge..

Komentiraj...
Vidi sve komentare