Sport

Komentari 3

Tuchel: Ne možemo igrače siliti da se cijepe, imaju pravo izbora

Tuchel: Ne možemo igrače siliti da se cijepe, imaju pravo izbora

Neću promijeniti svoje mišljenje o ovoj temi. Uostalom, imate stručnjake širom Europe pa neka oni pričaju o tome, ja sam tu da govorim o nogometu, smatra trener Chelseaja Thomas Tuchel

Velika Britanija trenutačno se bori s najžešćim valom pandemije koji je pogodio i englesku Premier ligu. U proteklim tjednima brojka igrača zaraženih korona virusom popela se na 100 zbog čega su čelnici lige razmišljali o privremenoj pauzi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Chelsea

U pitanju su nogometaši, članovi stručnog stožera te pomoćno osoblje u momčadima Premier lige.

Klubovi su nakon zajedničkog sastanka odlučili nastaviti s Premier ligom uz naglasak na suradnju s lokalnim vlastima. Dosta utakmica je otkazano zbog velikog broja igrača koji su završili u karanteni među kojima su i cijepljeni igrači.

Champions League - Semi Final Second Leg - Chelsea v Real Madrid

Mišljenje o aktualnoj temi iznijeli su treneri poput Jurgena Kloppa, kao i trenera Chelseaja Thomasa Tuchela.

- Svatko ima pravo na svoj izbor. Ne možemo tjerati igrače da se cijepe. Možda će postojati neka pravila i svatko će odgovarati za sebe, ali svi imaju pravo na izbor - rekao je pa dodao:

- Neću promijeniti svoje mišljenje o ovoj temi. Uostalom, imate stručnjake širom Europe pa neka oni pričaju o tome, ja sam tu da govorim o nogometu.

Manchester City trenutačno je vodeći na prvenstvenoj ljestvici s osvojenih 44 boda dok je Liverpool drugi s tri boda manje. Chelsea, koji ima tek dvije pobjede u posljednjih šest kola, nalazi se na trećem mjestu te zaostaje šest bodova za vodećim Cityjem. 

Najčitaniji članci