To je to što me zanima!

Tučnjava na utakmici: Napali su suca i voditelja osiguranja

U Lipiku je odigrana utakmica 12. kola 1. ŽNL Požeško-slavonske između Lipika i Tima Osvježenje. Domaći su slavili 5-3, ali susret su obilježile scene tučnjave koje su se dogodile nakon gola Lipika za vodstvo 4-3
Vidi originalni članak

Županijski nogometa ima svoje čari. Duge lopte, piva, kobasice, ali i pokoja tučnjava. Što je tu je - jedna takva dogodila se i na terenu u Lipiku. Domaći su zabili gol za 4-3, a gosti su tražili zaleđe koje nije dosuđeno.

SNIMKA GOLA:

Nakon toga krenuo je napad gostujućih igrača na suca, a onda su se u sve umiješali i svi predstavnici domaće ekipe, od igrača do službenih predstavnika na klupi. Spominjalo se i kako su u teren uletjeli navijači, ali to nam je demantirao predsjednik Lipika 1925, Dejan Iličić.

- Nepravedno smo optuženi. Gostujući igrač napao je suca nakon našeg regularnog gola i nakon toga je naš voditelj osiguranja stao u sučevu obranu. Međutim, nakon nekog vremena uključili su se svi igrači i došlo je do komešanja. Nisu uletjeli navijači, ali su se u sve uključili naši igrači s klupe kao i predstavnici kluba koji su u civilu, no sve osobe uključene u incident bile su u zapisniku - napomenuo je predsjednik Lipika i dodao:

SNIMKA INCIDENTA:

- Kontaktirao sam savez. Žalit ćemo se na izvješće delegata, a disciplinski sudac će utvrditi tko je kriv. Očekujem kazne za upletene igrače, a i mi kao organizator ćemo vjerojatno dobiti 'po prstima'. Na snimci se vidi i čovjek koji stoji na ogradi, a to je naš čovjek iz redarske službe koji je bio spreman na moguće ulaske u teren kojih nije bilo, zato ponavljam da smo nepravedno optuženi - završio je Iličić.

Utakmica je obilovala žestokim tenzijama i završila s osam golova, četiri penala i dva isključenja, a na kraju su slavili domaći rezultatom 5-3.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • x00x 03.04.2019.

    najzalosnije je sto oni u toj ligi bez smisla dobivaju i neku paru

  • ivan287 03.04.2019.

    Tako je to nekad redovno bilo na seoskim ligama, ako sudija nije sudio da domacin pobjedi, bilo je bjezi u kukuruze

  • Kolllegah 03.04.2019.

    Po slici ja mislio hnl prva liga reko opet neko iz sela udario nekog iz grada

Komentiraj...
Vidi sve komentare