To je to što me zanima!

Tučnjava Torcide i BBB-a na A1: Policija privela 21 osobu

Tučnjava suprotstavljenih navijačkih skupina izbila je na autocesti A1, kod izlaza Dugopolje. Brzom intervencijom policije, sukob nije eskalirao i nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Prije početka utakmice Hajduk Dinamo na Poljudu, u Karamanovoj ulici u Splitu, oko 16 sati, ozlijeđen je 16-godišnjak za kojega policija, navode u izvješću, sumnja da je sam aktivirao snažno pirotehničko sredstvo. O kakvom je sredstvu riječ još nije poznato. Ima teške ozljede šake, a jedna osoba koja se našla u blizini također je ozlijeđena, ali lakše. 

Pola sata kasnije izbila je masovna tučnjava suprotstavljenih navijačkih skupina na autocesti A1, kod izlaza Dugopolje. Brzom intervencijom policije, sukob nije eskalirao i nitko nije ozlijeđen. Svi su uhićeni, njih 21, te je nad njima u tijeku kriminalistička istraga. Koliko je od njih pripadnika BBB-a, a koliko Torcidaša, zasad u policiji ne žele otkrivati. 

Prilikom pregleda stadiona kao i tijekom javnog okupljanja policija je pronašla i izuzela ukupno 83 komada raznih pirotehničkih sredstava. Zbog zlouporabe pirotehnike privedeno je devet osoba.

Situacija je bila napeta i na kraju same utakmice kada je umalo došlo do masovnog sukoba većeg broja navijača. No, brzom intervencijom policije situacija se brzo smirila. 

Ukupno su prije, za vrijeme i nakon utakmice privedene 64 osobe. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 21.09.2015.

    A jesam se načitao gluposti od ovih hajdukovaca... zemljo otvori se... 1. stvar nemate veze o nogometu.2. uvijek na galamu pokusavate pobjedit.3. Lopta je udarila nogometasa dinama u ruku ali to nije penal jer je ruka bila u prirodnom polozaju tijela i to je onaj idiot beusan miljardu puta govorio i isticao na istim takvim primjerima, a sad budala promijenio priču.. sad odjednom to je penal... to nikad nije bio penal i nikad se to nije sviralo za penal prema tome prestanite kenjat i galamit na sudca... svi su vam krivi osim vas samih... jadni ste do bola... p.s. ni za dinamo nije bio penal ali pošto nije realiziran nema posljedica.... x je realan rezultat....

  • bbbbbrrrrr 20.09.2015.

    Torcida je kukavička skupina koja nece napadat ako nije omjer 10:1 u njihovu korist.....

  • piramida 20.09.2015.

    gdje je Maric jeli uspijo izbjeci batine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare