To je to što me zanima!

Tučnjava u bazenu: Potukli se vaterpolisti Mornara i Solarisa, letjeli su laktovi, lopte u glavu

U posljednjim sekundama dok su Šibenčani lovili izjednačenje s gola u napad je otišao i golman Marin Šparada, a nakon što je igra istekla krenuo je žestoko na protivničkog igrača s loptom
Vidi originalni članak

U derbiju 2. kola vaterpolskog prvenstva Hrvatske između Mornara i Solarisa domaćini su slavili 12-11, no ta pobjeda nažalost nije obilježila utakmicu, već incident koji se dogodio na kraju.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednjim sekundama dok su Šibenčani lovili izjednačenje s gola u napad je otišao i golman Marin Šparada, a nakon što je igra istekla krenuo je žestoko na protivničkog igrača s loptom, kao da nije čuo da je igra završila.

Tu se brzo sve zapjenilo, a na snimci prijenosa izgleda kao da su letjeli i laktovi u glavu između ostalog. Domaćini su reagirali, gosti su krenuli u rulju, a i brojni igrači s klupe su skočili u bazen i zaplivali u gužvu.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zmar117 11.10.2020.

    Odnosi između dva dalmatinska grada Splita i Šibenika su već desetljećima poprilićno zatrovani...U sportu se to najbolje vidi...Hajduk se u Šibeniku dočekuje izrazito neprijateljski,a veliki je antagonizam bio i između košarkaških klubova.....Sve je počelo 80-tih odlaskom Petrovića u Cibonu....

  • slovencelj 11.10.2020.

    Balkanske navike,

  • Dinbavi18 10.10.2020.

    A di drugo nego u tovara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare