To je to što me zanima!

Tučnjava u Istrinoj svlačionici: Žao mi je, ispričavam se svima

Crnogorac Stefan Nikolić slomio je nos mladom srpskom golmanu Milošu Ostojiću nakon popodnevnog treninga u Istri. Nikolić se dva dana nakon incidenta ispričao...
Vidi originalni članak

Nakon popodnevnog treninga hrvatskog prvoligaša Istre u utorak, Stefan Nikolić slomio je nos Milošu Ostojiću. Crnogorski igrač Istre 1961, kluba u kojem igrači nisu dobili plaće mjesecima, udario je mladog srpskog golmana. 

Nakon dva dana se ispričao, a klub je javnu ispriku objavio na službenoj stranici.

- Žao mi je zbog prepirke u svlačionici između mene i Miloša Ostojića. Naša svađa nema veze sa stanjem u klubu niti s tretmanom u klubu. Također, razlog naše razmirice nije niti djevojka. Budući se taj događaj negativno odrazio na klub, želim se javno ispričati vodstvu Istre, treneru, suigračima i navijačima - rekao je Nikolić.

Prije njega javio  se i izvršni direktor kluba, Amerikanac Michael Glover.

"Prepirka između dvojice naših igrača ne može se pripisati klubu niti ima veze s klubom niti s njihovim ulogama ili tretmanom u klubu. Radilo se o osobnoj razmirici između dvojice mladića koja je sada riješena. Klub će svakako riješiti ovaj slučaj interno budući da se taj događaj negativno odrazio na klub i trenera koji je odgovoran za njih", stoji, između ostalog, u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SKY1 01.10.2015.

    Dajte ljudima peneze!

  • titanik guzi klaunuškog 01.10.2015.

    jel ovo bilo na nacionalnoj osnovi

  • fenjeri 01.10.2015.

    nisu dobili place mjesecima...taj glover je tio preuzeti i hajduka...dobro pa nije...hajdukovi igracu sada bar dobiju nekakve place a ovi u istri nikakve

Komentiraj...
Vidi sve komentare