To je to što me zanima!

Policajac umro nakon sukoba huligana Athletica i Spartaka

Ruski huligani redovito rade probleme na ulicama europskih gradova, a iznimka nije bilo ni gostovanje moskovskog Spartaka u Bilbau. Ulicama je letjela pirotehnika, čak i vatromet...
Vidi originalni članak

Gostovanje moskovskog Spartaka u Bilbau u uzvratu šesnaestine finala Europske lige kod Athletica ovaj četvrtak izazvalo je opći kaos na ulicama toga baskijskog grada i jednu ljudsku žrtvu.

Oko 200 navijača ruskog kluba divljalo je gradom i sukobilo se s pristalicama Athletica u blizini stadiona San Mamés. Letjela su razna pirotehnička sredstva, čak i vatromet (?!) dok je lokalna policija pokušala obuzdati huligane.

Ulicama oko stadiona konstantno su odjekivale policijske sirene, a španjolski mediji prenose kako ima i nekoliko uhićenih. Najgore je prošao jedan policajac koji je preminuo od posljedica srčanog udara. Pozlilo mu je na ulici nakon što ga je jedan od huligana pogodio bocom, a kad su ga prevezli u bolnicu, dobio je još jedan i nije se izvukao.

Procjenjuje se da je u Bilbao stiglo oko 1500 navijača Spartaka, a među njima je na putu do španjolske autonomne pokrajine u Münchenu uhićen Rus kojega se sumnjiči da je tijekom Eura 2016. u Marseilleu pokušao ubiti jednog engleskog navijača i ostavio ga paraliziranog. Prijeti mu 15 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Antisistem 23.02.2018.

    ala ovi rusa..do prije 10godina nisu ni znali za nogomet ..ni navijacku scenu..ka I madjari I ostale smijesne skupine..kad ih se sitim samo ..sa onin glupin facama..bilin bicvama I sandalam I s 5salova na sebi..misle nekog pripast s mrkin facama I sto kila..haha..al pokazali su se svi kad se nadju s hrvatima..tada koriste zaobilaznicu..ruse mlati torcida ..poljake boysi..

  • stbbb 23.02.2018.

    Dace im papra muslimani po rusiji.

  • stbbb 23.02.2018.

    Goni gubu nek igra u Sibiru oni nisu dio europe triba im zabranit nastupanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare