To je to što me zanima!

Tudor: Favoriti smo; Katalinić: Na Poljud idemo osvojiti bod

Vjerujem da možemo do boda jer se i nama negdje mora otvoriti. Od igrača ću tražiti da igraju agresivno i odgovorno, rekao je trener Slaven Belupa Ivan Katalinić
Vidi originalni članak

U nedjelju su na rasporedu tri utakmice šestog kola Prve HNL. Na Poljudu će Hajduk protiv Slaven Belupa loviti treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu. Trener 'bijelih' Igor Tudor neće moći računati na ozlijeđene Kouassija, Jozinovića i Caktaša, ali unatoč tome protiv 'farmaceuta' su favoriti.

- Ovo je jedna skroz drukčija momčad od one koja je igrala sa Splitom na Poljudu u prvom kolu. Imaju Čanađiju i mogu svakome stvoriti probleme - rekao je Tudor o Koprivničancima.

Trener Slaven Belupo Ivan Katalinić ima dosta problema oko slaganja momčadi, ali se nada bodu na Poljudu. 

- Vjerujem da možemo do boda jer se i nama negdje mora otvoriti. Od igrača ću tražiti da igraju agresivno i odgovorno jer samo tako možemo do pozitivnog rezultata. U dosadašnjim susretima imali smo dosta nesreće, primali smo golove u posljednjim minutama i vjerujem da je tome došao kraj - rekao je Katalinić, koji je i sam nekadašnji igrač i trener splitskog kluba.

U ostalim utakmicama 6. kola Prve HNL u Stanovima će igrati Zadar i Hrvatski dragovoljac, dok će u Gradskom vrtu snage odmjeriti Osijek i Istra.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • -mingo 18.08.2013.

    Imam osječaj iz viđenog da Belupo nije smio pucat po golu, a sama igra ... tuga ,jad i bijeda.

  • BILI KMEČAVAC 18.08.2013.

    Live stream http://bstream4.net/index2.html

  • tinatinaa 18.08.2013.

    Hajde pricaj mi, o svemu pricaj mi. Zar su te ranili, zar su te slomili, ne boj se priznaj mi. Ja cu te braniti, od svega braniti. I kad te napuste svi uz tebe ostati, zauvjek ostati. Volin te HAJDUCEEEEEEEEEEEEEEEEE

Komentiraj...
Vidi sve komentare