To je to što me zanima!

Tudor i Marseille u negativnom nizu: 'Tužan sam i razočaran'

Trebali smo u prvom poluvremenu voditi 5-0. Imali smo 2-0 i nismo uspjeli. Ne radi se o sreći i pritisku, radi se o branjenju 2-0 i utakmica je gotova. Ne može se tako lako primati golove, kazao je Tudor
Vidi originalni članak

Marseille je u Strasbourgu imao dva gola prednosti do 76. minute, no momčad Igora Tudora na koncu nije uspjela zadržati vodstvo i prekinuti negativan niz.

- Trebali smo u prvom poluvremenu voditi 5-0. Imali smo 2-0 i nismo uspjeli, tužan sam i razočaran. Ne radi se o sreći i pritisku, radi se o branjenju 2-0 i utakmica je gotova. Ne može se tako lako primati golove kad su ti svi igrači iza lopte, a primili smo dva laka gola. Bili smo premekani - smatra hrvatski trener.

NASTAVAK NEGATIVNOG NIZA Tudorov Marseille imao 2-0 do 75. minute pa 'prosuo' pobjedu PALO SEDAM KOMADA VIDEO Luda golijada u Parizu: Ante Palaversa je zabio PSG-u!

Ne tako davno Marseille je bio na vrhu tablice francuskog prvenstva. Sad zauzima tek peto mjesto s 11 bodova manje od vodećeg PSG-a. Ne kotira Tudorova momčad najbolje ni u Ligi prvaka gdje je na začelju grupe D. Doduše, tamo je i dalje sve otvoreno. Marseille može čak proći dalje i kao prvoplasirana momčad grupe. Za takvo što bi morao kod kuće pobijediti Tottenham, a onda mu slijede dva teška ligaška ispita - Lyon kod kuće i gostovanje u Monaku.

- Nisam ljut na svoje igrače, ali jesam ljutit. Izmjene? Ne radi se o tome. Bez obzira na izmjene, mi smo u ovoj utakmici morali pobijediti - zaključio je Tudor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pacovikozec 30.10.2022.

    trener na galamu, trener za maksimalno polusezonu.

  • Lesi se vraća kući 30.10.2022.

    Prosuo si mi pare na kladioni 🥳

  • NIKE 30.10.2022.

    Klasično za Tudora, u svakom klubu bljesne s rezultatima ali nije za duge staze jer triba raditi a dalmoši i posao jesu kao krava i sedlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare