To je to što me zanima!

Tudor igrao u Italiji, a čudi se što mu protivnici igraju bunker

Nije ovo prvi put da se neki trener Hajduka žali na bunker gostiju, kao što nije prvi put ni da se žali Igor Tudor. Isti recept koristili su i Dila Gori, i Turnovo, i Skonto...
Vidi originalni članak

Stil igre koji u Italiji zovu catenaccio, a u Hrvatskoj bunker, Igor Tudor mogao je itekako dobro upoznati u svojih osam talijanskih godina. A ipak mu smeta kad takvu taktiku primijeni Hajdukov protivnik...

- Ne razmišljamo o Dinamu i ‘paklenom prosincu’, nego samo o Osijeku. Proanalizirali smo njihovu igru, znamo odakle prijeti opasnost - govorio je Tudor uoči Osijeka.

No to očito baš i nije bilo tako. Da jest, ne bi se nakon 1-1 na Poljudu žalio što su gosti igrali bunker. I nije ovo prvi put da se neki trener Hajduka žali na bunker gostiju, kao što nije prvi put ni da se žali Igor Tudor. 

Iako osim Dinama, i eventualno još kojeg domaćega kluba, svi na Poljudu uglavnom “parkiraju autobus” i vrebaju iz kontri. Isti recept koristili su i Dila Gori, i Turnovo, i Skonto.

- Razočaran sam s ovih 1-1, ali mi jednostavno nemamo igrača koji radi razliku - kaže Tudor.

Nije ga imao ni kad je spašavao bod s Belupom, ni kad se mučio s Vinogradarom, strepio s Lokomotivom... A drugog rješenja očito nema.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mimo11 26.11.2013.

    pa moras biti spreman na sve pa tako i preuzet rizik pogotovo na poljudu.....izmjena nizic kis je tribala biti u 60 a ne 80

  • st_dišpet 26.11.2013.

    Kvazi novinaru Tomislave Gabeliću, pogledaj press konferenciju nakon utakmice s Osijekom i ne izokrići Tudorove riči!

  • st_dišpet 26.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare