To je to što me zanima!

Tudor je kaznio Maloču s 300 € jer je gol posvetio Vukoviću?!

Tudor se nije želio upuštati u polemike oko odlaska Ivana Vukovića. Na njegove je uvrede odgovorio diplomatski. No kaznio je Maloču jer je posvetio gol Vukoviću...
Vidi originalni članak

Ivan Vuković sporazumno se razišao s Hajdukom. Otputovao je u južnokorejski Seongnam. Hajduku je njegovih 180.000 eura godišnje bio preveliki uteg.

Crnogorac je bio najbolji strijelac i asistent Hajduka u prošloj sezoni, a klub ga više nije mogao plaćati. "Bili" su mu se zahvalili i obznanili kako na njega više ne računa. Sve to pogodilo je Vukovića koji se razišao s Hajdukom uz teške riječi. Prije svega osuo je paljbu po treneru Igoru Tudoru. 

- Igor je bio veliki igrač, ali očito je mali trener i još manji čovjek. Nisam zaslužio takvo omalovažavanje. Znao sam da je Hajduk imao druge planove i da me namjeravao prodati, ali nisam mogao podnijeti da se Tudor i sportski direktor Jens Andersson prema meni odnose kao da nikad nisam igrao za Hajduk - rekao je Vuković. 

Iako je Crnogorac uvrijedio Tudora, Hajdukov trener nije se želio upuštati u polemiku.

- Hvala Ivanu na svemu što je napravio za Hajduk i želim mu sreću u nastavku karijere - kratko je rekao Tudor.

No nije ovdje kraj priči o Vukoviću. Na vidjelo je nakon Vukovićeve izjave izašla i kazna koju je zaradio kapetan Mario Maloča. On je, presretan nakon pobjedničkog gola protiv Turnova izjavio kako gol posvećuje Ivanu Vukoviću. 

To očito nije najbolje sjelo treneru Igoru Tudoru koji je Maloču prijavio klubu, a kazna se za ovakve verbalne delikte kreće do maksimalnih 500 eura. 

Navodno je Tudor predložio da to bude 300 eura u zajednički fond iz kojeg se kasnije igrači počaste zajedničkom večerom. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Ninos8 24.07.2013.

    Samo da neće bit situaciju ko u Madridu sa Mou-om i Svetim Ikerom !

  • glasrazuma11 24.07.2013.

    ne znam..smatrala sam tudora čovjekom ali sad je gori i od krstičevića..

  • marban 24.07.2013.

    na žalost još jedan slab trener u Hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare