To je to što me zanima!

Tudor: Lokosi mogu pobijediti svakog. Dobro, ne baš svakog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igramo protiv dobro ukomponirane mlade momčadi, sama činjenica da daju čak sedam igrača za U-21 reprezentaciju govori sama za sebe, kaže Tudor o Lokomotivi
Vidi originalni članak

Derbi Lokomotive i Hajduka po svemu bi trebao biti više od obične utakmice. Odnosi dva kluba opterećeni su odnosom Lokomotive i Dinama, stalnim optužbama o privilegijama društva s Kajzerice, od nedavno i prijetnjom Ministarstva obrazovanja, prosvjete i sporta da će ih izbaciti iz lige zbog prijave udruge 'Naš Hajduk'. Iako je svjestan svega navedenoga, Igor Tudor pokušava spustiti loptu na zemlju.

- Lokomotiva ima veliki motiv pobijediti Hajduk, ali i naš će motiv biti jednako velik. Igramo protiv izvrsne i dobro ukomponirane mlade momčadi, sama činjenica da daju čak sedam igrača za U-21 reprezentaciju govori sama za sebe. Uz to nemaju ni pritsak poput ostalih konkurenata jer se od njih ne očekuje ništa, a mogu pobijediti svakoga. Dobro, ne baš svakoga - kazao je pomalo ironično trener Hajduka.

U prošlosti je Hajduk imao problema s Lokomotivom, no njegovim dolaskom Lokomotiva je za Hajduk postala 'lagan zalogaj', u prošloj sezoni su im i Kup uzeli... 

- Oni se vole nadigravati, a nama to odgovara. Motiv će i s jedne i s druge strane biti velik, a pobijedit će onaj tko bude bolji. Mi se nadamo kako imamo kvalitetu da to budemo mi. Cijenim njihove igrače, oni puno rotiraju, puno igrača im odlazi, što se često ističe u prvi plan, no isto tako puno igrača i kupuju. Istina je da su im otišli Antolić, Puljić, Kramarić..., no kupili su Mišića, Šovšića i nisu ništa slabiji.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Majstorsmora_2 21.02.2014.

    Hahahahahahahahaha toooooo Tudoreeeeeee...

  • marko766 21.02.2014.

    Ubit će vas jal taj...Još ćete djecu školovat, i vaša djeca djecu DInamo će i dalje bit prvak haha.

  • BOKIJA2 21.02.2014.

    Ova lokomotiva ima "navijača" na 24sata.hr, ali činjenica da nemaju svoj stadion i da im utakmice prati u prosjeku 50 ljudi sve govori o tome koja je svrha tog kluba i kome je on potreban.. ali tako je to u hns-u.. licence se daju, a stadion i ne trebaš imati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare