To je to što me zanima!

Tudor: Mi smo igrali bolje, ali ide dalje onaj koji zabija golove

Kad se sve zbroji ostaje žal. Igrali smo dobar nogomet, ali su za pobjedu potrebni golovi. Mi nemamo igrača koji je sposoban praviti razliku, a Dila ima takve igrače'
Vidi originalni članak

Hajduk je svoju europsku avanturu završio nakon samo dvije utakmice, u kojima je ostvario dva 1-0 poraza od gruzijske Dile Gori u 3. pretkolu Europske lige. Sasvim razumljivo trener Splićana Igor Tudor nije imao razlog za zadovoljstvo nakon neuspješne europske misije.

- U dvije utakmice uvjeren sam da smo mi igrali bolje, ali ide dalje onaj tko je dao golove. Kad se sve zbroji ostaje žal. Igrali smo dobar nogomet, ali su za pobjedu potrebni golovi. Utakmica se lomila u jednom detalju, ali zapravo mi nemamo igrača koji je sposoban praviti razliku. Dila ima takve igrače. Vidjeli ste, ušao je s klupe i kakav je gol zabio. S druge strane njih je spašavao i golman Revišvili, izvrstan i u Splitu i ovdje, na onaj slobodan udarac. Možda je falilo malo, ali ipak mnogo - rekao je Tudor za Slobodnu Dalmaciju i dodao:

- Odigrali smo dobre utakmice, ali oni imaju bolje pojedinačne igrače. To se vidjelo... No, nema žaljenja, šteta da europska priča nije duže potrajala.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • ZoranDrmić 10.08.2013.

    Dok se jedni trude da povećavaju naš Europski koeficijent Hajduk ga konstantno ruši.

  • procaffe 09.08.2013.

    sporo, bezidejno, sterilno. jbt, zlatko vujović bi ih danas pola prešiša, gamad neborbena.

  • diba_1 09.08.2013.

    o kojoj tekmi Tudor govori, od koga ste bolji bili? u ove dvije utakmice ste opokazali da nemožete meda, a kamo li nekog pobjediti, pokazali da u vama nema hajdučkog srca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare