To je to što me zanima!

Tudor vodio do 88. minute 2-0, pa nakon remija opleo po sucu: Crveni karton načinio je razliku

Sudac je pogriješio jer nije razumio razliku koju sam ja osjetio kao igrač, između samog dodira i odgurivanja, kazao je Tudor nakon remija sa Strasbourgom
Vidi originalni članak

Nakon serije sjajnih rezultata i borbe na tri fronta (prvenstvo, kup, Liga prvaka), teška i naporna sezona počela je uzimati maha u Marseilleu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igor Tudor se, poslije šokantnog ispadanja od drugoligaša u kupu, još jednom 'zabio u zid' na Velodromeu. Njegova je momčad u 27. kolu Ligue 1 ugostila Strasbourg, koji se bori za ostanak, i spašavala bod nakon što je vodila 2-0 do 88. minute!

DRAMA NA VELODROMEU VIDEO Tudorov Marseille primio u 88. i 89. pa jedva spasio bod SKANDALOZNO Igrača sumnjiče da je napao ženu, trener se sprdao: 'Svi smo mi dirali cure'. Dao je ostavku

Bjelokošćanin Jean-Eudes Aholou je dvama golovima u razmaku od minute anulirao vodstvo Marseillea, koji je od 29. minute ostao s igračem manje.

- Šteta. Vodili smo 2-0 i mislili smo da smo pobijedili. Ovo je veliko razočaranje za nas. Moji su igrači bili razočarani i tužni u svlačionici, ali moramo gledati prema naprijed - kazao je Tudor nakon meča pa dodao:

- Za mene, prevagu je napravio nepostojeći crveni karton (situaciju pogledajte OVDJE). Sudac je pogriješio jer nije razumio razliku koju sam ja osjetio kao igrač, između samog dodira i odgurivanja. Sa nedosuđenim penalom Sanchezu u Rennesu, to su dvije nepravde na nama u posljednja dva susreta...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • peroprco 13.03.2023.

    Kad je Tudor bio trener

  • Barney10 13.03.2023.

    Po meni, ovo nije bio faul za crveni. Kontakta je bilo, ali kao što i Tudor kaže, bio je to samo dodir a ne odgurivanje. Ovaj čim je osjetio ruku, bacio se kao da ga kamion pregazio.

  • Anonimuss 13.03.2023.

    Treba se klub riješiti mentaliteta gubitnika i onda će doći rezultati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare