To je to što me zanima!

Kasni doručak je prošlost: Igor Tudor oprostio Samuelu Eduoku

Nigerijski nogometaš propustio je prošlu utakmicu Hajduka i poraz u Kranjčevićevoj jer se nije pojavio na zajedničkom doručku, ali Tudor sad zove sve raspoložovive igrače, pa i one iz B momčadi
Vidi originalni članak

Samuel Eduok (26) preskočio je gostovanje Hajduka kod Lokomotive i poraz kojim je splitska momčad pala na peto mjesto zbog kršenja klupske discipline, ali trener Igor Tudor ipak ga je pomilovao.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija na treningu Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nigerijski napadač nije se pojavio na zajedničkom doručku prije treninga pravdajući to kasnom obavijesti putem WhatsAppa i porukom koju nije vidio. I to mu nije bio prvi takav prekršaj.

- Bili smo limitirani bez njega - rekao je Tudor nakon dramatičnog poraza od Lokomotive i odlučio mu oprostiti.

Bit će u konkurenciji za meč protiv Slaven Belupa u petak na Poljudu (21.05). I on, ali i Hamza Barry koji je odradio suspenziju nakon trećega žutog kartona.

S druge strane, iz istog razloga nema Bassela Jradija, a ozlijeđeni su Stefan Simić, Nihad Mujakić, Jairo i Stanko Jurić. Zbog brojnih izostanaka treninzima prve momčadi Tudor je prvoj momčadi priključio veznjaka Dinu Skorupa i napadača Juricu Bajića iz drugog sastava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Miro Rogic 26.06.2020.

    Tudore ti si velika neznalica. Igrac za nedisciplinu se kazne tako da mu je placa za iduci misec pripolovljena,pa da vidis kako ce Iduciput doci sat vrimena ranije.Ovako si samo ostetio Hajduk.

  • Exterminator 25.06.2020.

    Kako je krenulo još će Tudor i ekipa tražit jeftina pojačanja među izbjeglicama ... moto je da je lik između 20 - 45 godina sa dvije zdrave noge i da ima vlastite adidaske

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 25.06.2020.

    kazni ga po dzepu

Komentiraj...
Vidi sve komentare