To je to što me zanima!

Tudor potpisao s Hajdukom do 2019.: Jako sam zadovoljan tu

Mladi Hajdukov veznjak potpisao je sa splitskim klubom ugovor na četiri godine. Kaže kako je presretan u Hajduku te da je dolazak na Poljud bio pravi potez
Vidi originalni članak

Fran Tudor (20) potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Mladi Hajdukov veznjak do danas je imao stipendijski ugovor, a sa splitskim klubom u ponedjeljak je potpisao do ljeta 2019. godine.

- Jako sam zadovoljan ovdje. Drago mi je da sam potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom. Dolazak u Hajduk bila je prava odluka. Vjerujem da ću još puno napredovati i da ću svojim igrama pomoći klubu da ostvari što bolje rezultate. Ponosan sam na to što mi je Hajduk dao ovakvu priliku. To mi je motiv da još više radim i marljivo treniram - rekao je Tudor.

Trener Burić vjeruje mu od početka sezone, a ovaj to vraća odličnim igrama. Dokaz tome je i činjenica da je Tudor najbolji asistent Hajduka sa sedam asistencija. U 25 nastupa zabio je i dva gola.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Klimzy 28.09.2015.

    Tudor definitivno sa svojim igrama zasluzio ugovor! Logican potez Hajduka! Nek mu je sa srecom!

  • chelseaMG 28.09.2015.

    kakvo pojačanje. hahaha

  • pipolino 28.09.2015.

    Nigdje u 24 sata nisam našao izvještaj sa utakmice Split-Hajduk.Vjerojatno se za njih ta utakmica nije odigrala, što i meni paše.A možda ne pišu o njoj jer bi morali komentirati Hajdukove golove.Danas sam gledao snimke i tvRdim:OBA DVA GOLA HAJDUKA SU POSTIGNUTA IZ NEDOZVOLJENIH POZICIJA iliti OFFSIDEA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare