To je to što me zanima!

Tudor prekinuo presicu: Loš ti je engleski, to traje 'cijeli dan'

Hajdukov trener Igor Tudor je nakon desetak minuta prekinuo konferenciju za novinare u Tbilisiju gdje bijeli danas u 18 sati igraju uzvrat u kvalifikacijama za EL
Vidi originalni članak

Samo deset minuta trajala je presica Hajdukova trenera Igora Tudora na stadionu Mihail Meski u Tbilisiju. Razlog je tome što je dugo trajalo prevođenje s hrvatskog na engleski pa potom na gruzijski i obrnuto.

- Ne možemo ovako raditi, ovo je ozbiljan problem. Tvoj engleski je loš, a dok prevedeš na gruzijski prođe cijeli dan - kazao je Tudor glasnogovorniku Gruzijskog nogometnog saveza koji je došao kao prevoditelj.

Među nekoliko postavljenih pitanja Tudor je hrvatskim novinarima objasnio zbog čega su njegovi igrači optimisti uoči utakmice.

- Pozitivna priča iz svlačionice preselila se u javnost, a naša dobra igra je baza. To nam daje nadu. Te šanse su ograničene rezultatom iz prve utakmice. Mi smo došli iskoristiti svoje šanse - istaknuo je Tudor.

U prvoj utakmici na Poljudu Hajduk je izgubio 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • netko iz 2 mase 08.08.2013.

    prkan

  • KnezDomagoj 08.08.2013.

    Loš ti je nogomet Tudor. Da ste igrali još 24 sata ne bi gola dali. Nadam se da nećeš pucati na mjesto izbornika.

  • darkoni99 08.08.2013.

    tudore nikad neces biti trener jer neznas , a ni inace nisi bas cist u glavi pa kad se to zbroji evo ti rezultata . zivio si 15 godina vani a neznas spojit jednu recenicu na engleskom , sramota . vi mast giv gol in frst half - hahahah seljacino

Komentiraj...
Vidi sve komentare