To je to što me zanima!

Tudorov Marseille u grču kod kuće: Peta u nizu bez pobjede!

Remijem protiv Montpelliera, Marseille je sad u nizu od pet utakmica kod kuće bez pobjede. S druge strane, u gostima imaju osam uzastopnih pobjeda
Vidi originalni članak

Nogometaši Marseillea ostali su bez pobjede na svom Velodromeu u utakmici 29. kola francuskog prvenstva u kojoj su ugostili Montpellier, a dvoboj je završio 1-1.

Gosti su poveli u 12. minuti, a strijelac je bio Arnaud Nordin. Momčad pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Igora Tudora do izjednačenja je došla u 44. minuti, kad je Matteo Guendouzi realizirao kazneni udarac.

Tudorova momčad jednostavno ne može pobijediti kod kuće. Bila je to njihova peta uzastopna ligaška utakmica na Velodromeu bez pobjede (tri neriješene i dva poraza). S druge strane, na gostujućim terenima Marseille ima čudesan niz od osam pobjeda i najbolja je gostujuća momčad lige.

PIŠU TALIJANI Juventus želi Tudora za trenera? ZA L'EQUIPE Veliki Tudorov intervju: Ja sam isti od početka, tu morate trčati

Marseille je na drugom mjestu ljestvice sa 60 bodova, šest manje od vodećeg Paris Saint-Germaina, no past će na treće mjesto ako u subotu Lens u gostima pobijedi Rennes. Montpellier se sa 37 bodova nalazi na 11. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dalmatinski čovik 1986 01.04.2023.

    Tudore vrime je

  • Oršić je osvojil letvi medalju* * 01.04.2023.

    Tudor " trener"🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 01.04.2023.

    alibi trener, najveci uspjeh karijere onaj kupić sa zadrugom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare