To je to što me zanima!

Tudoru kazna od 2.000 kuna, Rupniku mjesec dana zabrane

Trenera Hajduka Igora Tudora prijavio je sudac Pejin zbog komentiranja suđenja nakon utakmice Hajduka i Dinama, koje je Tudor nazvao 'tendencioznim'
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević donio je odluku o kazni protiv Igora Tudora i Davora Rupnika

Trenera Hajduka prijavio je sudac Pejin zbog komentiranja suđenja nakon utakmice Hajduk-Dinamo, koje je Tudor nazvao 'tendencioznim' te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna.

Sudac Vlajčević pokrenuo je i novi postupak protiv trenera Hajduka, nakon prijave Povjerenika za natjecanje i suca Matoca, zbog izjava i komentiranja suđenja utakmice Slaven Belupo-Hajduk. Rok za očitovanje po prijavama je do petka 08. studenog do 12 sati. 

Rupnika je prijavio sudac Vučkov jer je nakon utakmice Osijek-Zadar, na kojoj je u zapisniku utakmice bio prijavljen kao predstavnik NK Osijek, na neprimjeren način komentirao suđenje i optužio suca da mu je rekao kako 'NK Osijek treba ispasti iz lige' te je kažnjen zabranom obavljanja bilo kakvih funkcija u nogometu u trajanju od mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • purger7 07.11.2013.

    ...a jaka kazna...još su mu trebali dati na rate...trebali su ga odrati...tko je on da laje gluposti...

  • cash fever 07.11.2013.

    mamić ošamari suca na utakmici i dobije prekršajnu od 700 kn .. o bože ?!?!

  • fgcrni 07.11.2013.

    Tudore, a zašto nisi prijavio sudca koji je dosudio nepostojeći jedanesterac u koris Hajduka a protiv Vinogradara, gdje su ti čast i poštenje. Mislim da bi bilo najbolje da se vratiš na Hvar i loviš ribu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare