To je to što me zanima!

Tulum može početi: Brazilci stigli na Igre i održali koncert

Olimpijsko selo odmah je živnulo po dolasku brazilske olimpijske nogometne reprezentacije, koja je odmah po dolasku u selo plesom i gitarom digla atmosferu
Vidi originalni članak

Dolazak brazilske olimpijske nogometne reprezentacije u olimpijsko selo u Londonu značio je samo jedno - tulum može početi. Vesele 'carioce' po dolasku na Olimpijske igre privlače pažnju zbog nogometnih zvijezda, ali i po tome što znaju napraviti odličnu atmosferu.

Pravo slavljeničko raspoloženje stvorili su ispred jednog od paviljona olimpijskog sela, a u glavnim ulogama bili su veznjak Tottenhama Sandro, koji je predvodio svirajući gitaru i najveća zvijezda Neymar, koji je zajedno s Marcelom i Lucasom Mourom bio zadužen za plesnu točku.

Vidljivo je da, osim što su dobro raspoloženi, Brazilci su sjajno uigrani, te bi, između utakmica na olimpijskom turniru, komotno mogli nastupati na ulicama Londona.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TenaMlinarić 24.07.2012.

    Ma ovaj Neymar je meni najbolji..baš ga volim :D

  • braveheart 24.07.2012.

    legende a neymar je najveći kralj... kako su ti brazilci samo vesela nacija, možda samo lucio malo manje :-) ali ovi ostali uz smiješak driblaju po terenu

  • ludacris21 24.07.2012.

    kakve legende....;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare