To je to što me zanima!

Turci napokon zabili gol, ali i Švicarci su ih s lakoćom razbili

Švicarcima je ta pobjeda donijela treće mjesto s četiri boda iza prvoplasirane Italije i drugoplasiranog Walesa. Te dvije momčadi igrale su 1-0, a Talijani su slavili golom Pessine
Vidi originalni članak

Turska je i u svojoj trećoj utakmici Europskog prvenstva izgubila, a ovaj put su Turci ipak uspjeli zabiti gol te ih je Švicarska svladala 3-1.

Švicarcima je ta pobjeda donijela treće mjesto s četiri boda iza prvoplasirane Italije i drugoplasiranog Walesa. Te dvije momčadi igrale su 1-0, a Talijani su slavili golom Pessine. 

ITALIJA-WALES 1-0 Italija sigurno do osmine finala, stigla rekord star čak 83 godine

Ipak, u Azerbajdžanu je bilo malo zanimljivije. Švicarci su munjevito krenuli, a Zuber je već u šestoj minuti asistirao Seferoviću. Tek dvadeset minuta kasnije Zuber je ponovno asistirao, ovaj put Shaqiriju te je izgledalo kao da bi Švicarska mogla pregaziti Turke kao plitak potok.

Međutim, torpediralo se na sve strane. To pokazuje i statistika koja govori da je na ovoj utakmici prema golovima upućeno nestvarnih 42 udarca. Turskih je bilo 19, a švicarskih 23.

U 62. minuti Turska smanjuje zaostatak golom Kahvecija kojemu je asistirao Calhanoglu, no već šest minuta kasnije Shaqiri na asistenciju Zubera zabija zadnji lijes u čavao Turaka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20.06.2021.

    eto pametna repka ..izbacili dinamovca i odmah pobijedili.. to je recept.. izbaciti maximirske šetače

  • GeneralPraljakUskoplje 20.06.2021.

    Protiv turaka navijam svim srcem ... pricali da ce osvojiti euro hahaha

  • 20.06.2021.

    "Shaqiri na asistenciju Zubera zabija zadnji lijes u čavao Turaka" - hahahaha Jeste li tako nepismeni i na 24 plus?

Komentiraj...
Vidi sve komentare