To je to što me zanima!

Turci pronašli ubojicu? Bježao je iz Istanbula prema Antalyji

Točno tjedan dana trebalo je turskoj policiji da pronađe ubojicu Marka Ivkovića. On je bježao prema Antalyji, ali do odredišta nije stigao, nego je priveden na ispitivanje
Vidi originalni članak

Više od 300 navijača Galatasaraya policija je ispitala kako bi došla do ubojice Marka Ivkovića Jagode. Nakon tjedan dana detaljne istrage, nakon sati pregledanih snimki s nadzornih kamera, snage reda uhvatile su starijeg navijača, sijede kose, potpuno drugačijeg u odnosu na slike prvog uhićenog napadača. 

Radi se o tome da je policija doznala da se pravi ubojica skriva, pa ga je lažnom objavom da je uhićen Ivkovićev ubojica uspjela izvući izvan skrovišta. Uhićen je na putu prema Antalyji, gdje je pokušao pobjeći nakon ubojstva prošlog tjedna. Identitet ubojice bit će objavljen kad policija uspije dokazati da je počinio djelo koje je zgrozilo svijet. 

Reagirala je cijela europska navijačka scena, koja se udružila protiv navijača Galatasaraya, uz jasne poruke kako samo kukavice koriste oružje u sukobima s drugim navijačkim skupinama. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Brckoboy Armel 28.11.2014.

    Ipak Turci rade svoj posao,dok jos dan danas srbija nije nasla ko je dronom navijao

  • SnažniHulk 28.11.2014.

    sad srbi kenjaju po portalima naravno

  • Nizozemac 28.11.2014.

    Koji je sad ubica ovaj prvi ili jedan od onih 9 iza njega ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare